ΕΚΛΟΓΕΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι σε χρόνια παρακμή: Τι να κάνουμε

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

Συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Μπορούμε με βεβαιότητα, δεσμευτική απέναντί σας, να δημιουργήσουμε στην πόλη μας ένα φιλικό, ελκυστικό και αξιοπρεπές περιβάλλον διαβίωσης, εργασίας, τέχνης και πολιτισμού για τον καθένα και την καθεμιά!

Να γίνει το Χαϊδάρι τόπος επίσκεψης!

Χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς!

Να μπορούν οι πεζοί, οι ποδηλάτες, οι μανάδες με τα μικρά παιδιά, τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο και τα άτομα με αναπηρία να κινούνται ανεμπόδιστα και με ασφάλεια. Να γίνει η πόλη μας ανθρώπινη!

Μπορούμε να ελαφρύνουμε τους κατοίκους και επαγγελματίες της πόλης μας, στης ακρίβειας τον καιρό, από τα δυσβάστακτα δημοτικά τέλη!

Τα υψηλότερα στην Αττική, που έχουν επιβάλλει όλες ανεξαιρέτως οι Δημοτικές Αρχές! Ηγούμενοι και προηγούμενοι!

Χωρίς να έχουμε στην πόλη μας αποτελεσματική καθαριότητα. Εμφανέστατη δε, η μεγάλη και απογοητευτική υστέρηση στην ανακύκλωση!

Να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι κάτοικοι και οι αθλητές και τα αθλητικά σωματεία να αθλούνται επαρκώς και με ασφάλεια!

Να είναι οι συνθήκες κολύμβησης στο κολυμβητήριο οι απαιτούμενες για να προσελκύουν τους πολίτες και όχι να τους διώχνουν!

Να έχουν τα παιδιά μας καθαρούς και αξιοπρεπείς σχολικούς χώρους!

Μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα τοπικά διαθέσιμα προστατεύοντας το περιβάλλον, την περιουσία των κατοίκων και τις υποδομές του Δήμου!

Να αξιοποιήσουμε τα κτήρια που έχει στην ιδιοκτησία του ο Δήμος μας και έχουν αγοραστεί με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο (2013 Χρ. Περραιβού & 2016 Κουνέλια) ή έχουν δωρισθεί όπως αυτό στην οδό Κύπρου. Σήμερα είναι χαλάσματα αφού έχουν αδρανήσει η νυν και η πρώην Δημοτική Αρχή! Αν δεν υπάρξει συντήρηση και λειτουργία θα καταρρεύσουν!

Να γίνουν τα κτήρια χώροι φιλοξενίας για συλλόγους ή ομάδες πολιτών που θέλουν να έχουν μια στέγη για κοινωνικο-πολιτιστικές δραστηριότητες!

Να παρέχεται η δυνατότητα επαρκούς εκτόνωσης των δεσποζόμενων ζώων και η μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα στα αδέσποτα!

Η επιλογή στις 8 Οκτωβρίου αφορά άμεσα στην ποιότητα ζωής τα επόμενα 5 χρόνια για εσάς τους ίδιους και τις ίδιες και εν γένει για το συμφέρον της πόλης μας!

Υποστηρίζουμε ότι η υπεύθυνη Δημοτική Αρχή πρέπει να νοιάζεται με έργα για τον τόπο μας, να δίνει λογαριασμό σεβόμενη τους πολίτες και όχι να τους θυμάται για να τους στέλνει το λογαριασμό!

Αρκετά τα κυβερνητικά δεινά για τη χώρα μας και δεν επιθυμούμε καμία συνέχεια της κυβερνητικής πολιτικής όπως ευαγγελίζεται υποψήφιος Δήμαρχος, αγνοώντας ότι στην πόλη μας καμία παρέμβαση δεν έχει γίνει εδώ και 6 χρόνια!

Αξίζει να δώσετε την ευκαιρία για την αναζωογόνηση της πόλης μας στους Πολίτες σε Δράση, με Δήμαρχο τον φέρελπι και ικανό συμπολίτη μας Βασίλη Τσίτσο, Πολιτικό Μηχανικό

#HaidariGiaOLous

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button