ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σοβαρό τροχαίο στο κεντρικό Χαϊδάρι – Δύο παιδιά στο νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο συνέβη χτες Τρίτη 6/9 στο κεντρικό Χαϊδάρι.

Πιο συγκεκριμένα, στη διασταύρωση της οδού Χίου με την Κανάρη, λίγο μετά τις 8 μμ συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα και το ένα από αυτά στη συνέχεια χτύπησε άλλα τρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τραυματίστηκαν δύο παιδάκια που επέβαιναν στο ΙΧ που κατέβαινε τη Χίου και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Όπως είπε στην εφημερίδα μας συμπολίτης που βρέθηκε αμέσως μετά στο σημείο της σύγκρουσης, ο οδηγός του αυτοκινήτου που ερχόταν από την Κανάρη (εκεί έχει στοπ) δεν είχε καλή ορατότητα λόγω των παρκαρισμένων οχημάτων και βγήκε πιο έξω στη Χίου. Εκείνη την ώρα κατέβαινε άλλο ΙΧ, που χτυπήθηκε στο πίσω μέρος του. Το όχημα αυτό εξετράπη και προσέκρουσε σε ένα σταθμευμένο δεξιά του και στη συνέχεια σε άλλα δύο στην αριστερή μεριά του δρόμου.

Οι υλικές ζημιές είναι αρκετές αλλά, όπως αναφέραμε, το βασικό είναι ο τραυματισμός των παιδιών, για τα οποία ωστόσο δεν έχουμε νεότερες πληροφορίες.

Όπως μας είπε άλλος κάτοικος, το στοπ στην Κανάρη είναι κρυμμένο πίσω από ελιές και σε αρκετή απόσταση από τη διασταύρωση.

Του τροχαίου συμβάντος επιλήφθηκε η Τροχαία. Μια παρατήρηση στο σημείο αυτό. Θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο τα συμπεράσματα της αρμόδιας υπηρεσίας για τα περιστατικά αυτά να δημοσιεύονται. Είναι όφελος για την κοινωνία να γίνονται γνωστά λάθη οδηγών, αδυναμίες του οδικού δικτύου και της οδοσήμανσης, ώστε κάτι να αλλάζει προς το καλύτερο.

(Τις φωτογραφίες μάς παραχώρησε ο κ. Ηλίας Παναγιωτόπουλος.)

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button