ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χαϊδάρι: Διαδοχικές διαρρήξεις στην καρδιά της αγοράς

Δύο καταστήματα «άνοιξε» άγνωστος και σε άλλο έκανε απόπειρα διάρρηξης, στην κεντρική αγορά της πόλης. Η λεία του μπορεί να ήταν μικρή, όμως δυσβάσταχτες για τους καταστηματάρχες είναι οι ζημιές που προκάλεσε.

 

“Κυνηγός” κερμάτων 

Χαϊδάρι: Διαδοχικές διαρρήξεις στην καρδιά της αγοράς 1
Η πέτρα με την οποία διέρρηξε το Αρτοποιείο.

Η ώρα ήταν περίπου 2:30 ξημερώματα της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου, όταν άγνωστος σταμάτησε με τη μοτοσικλέτα του έξω από αρτοποιείο, στη συμβολή Δαβάκη και Δωδεκανήσου. Με ένα μεταλλικό καπάκι από ρολόι της ΕΥΔΑΠ αποπειράθηκε να σπάσει τη γυάλινη πόρτα του καταστήματος. Δεν τα κατάφερε και έτσι πήρε μια μεγάλη πέτρα, με την οποία τα κατάφερε. Μέσα σε δευτερόλεπτα άρπαξε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, που σύμφωνα με τους παθόντες περιείχε περίπου 80 ευρώ σε κέρματα. Από τον θόρυβο ξύπνησαν κάποιοι περίοικοι και βγήκαν στα μπαλκόνια τους, αλλά στο μεταξύ ο δράστης είχε φύγει. Δεν πήγε όμως μακριά.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα ξαναχτύπησε σε πολύ κοντινή απόσταση. Με την ίδια μέθοδο έσπασε τη βιτρίνα καταστήματος που εμπορεύεται παιδικά ρούχα, στον αριθμό 70 της Αγωνιστών Στρατοπέδου. Ο συναγερμός χτύπησε, αλλά ο δράστης απτόητος πέρασε μέσα από τη σπασμένη τζαμαρία. Άρπαξε και εδώ το συρτάρι του ταμείου με τα λιγοστά κέρματα που υπήρχαν εκεί. Βγαίνοντας έξω το πέταξε στο πεζοδρόμιο.

Αμέσως μετά αποπειράθηκε με τον ίδιο τρόπο να διαρρήξει διπλανό κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων. Παρά τις προσπάθειές του όμως, η γυάλινη πόρτα δεν έσπασε. Έτσι εγκατέλειψε τον τρίτο στόχο του και εξαφανίστηκε με τη μοτοσικλέτα του.

Χαϊδάρι: Διαδοχικές διαρρήξεις στην καρδιά της αγοράς 3

«Δεν είναι μόνο τα χρήματα που μας έκλεψε, αλλά κυρίως αυτά που δαπανήσαμε για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που μας προκάλεσε», μας είπε στενοχωρημένη καταστηματάρχισσα.

Να σημειωθεί πως συρτάρι από το ταμείο του φούρνου βρέθηκε την επόμενη μέρα στην Ιερά Οδό, κοντά στο Δρομοκαΐτειο. Ο ιδιοκτήτης του ειδοποιήθηκε από καταστηματάρχη της περιοχής, που είδε σε αποδείξεις την επωνυμία του. 

Ιδιαίτερα παράπονα μάς έκαναν οι κάτοικοι της οδού Δαβάκη για τον νυχτερινό φωτισμό του δρόμου.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button