ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΔΗΜΟΤΙΚΑ

“Δεν αντέχουμε άλλο τον θόρυβο στην Αφαία, κάντε κάτι”

Ο κ. Νίκος Νικολεουσάκος, κάτοικος της Αφαίας Χαϊδαρίου, με αφορμή την δημοσίευση της πρόθεσης του Δήμου να προωθήσει το έργο της αποχέτευσης της συνοικίας του, θέτει το ζήτημα της όχλησης της συνοικίας από την ηχορύπανση και προτείνει την τοποθέτηση ηχοπετασμάτων.

Γράφει συγκεκριμένα;

Είναι ευχάριστο το ότι προωθείτε το έργο της αποχετεύσεως, αλλά το σπουδαιότερο όλων είναι η κατασκευή υαλοπινάκων αποκρούσεως θορύβων, ώστε πραγματικά να επανέλθει σε αυτόν τον πολύ όμορφο οικισμό του Χαϊδαρίου η ποιότητας ζωής στα ανεκτά όρια, έχουμε τόσο θόρυβο στην Αφαία από την ασταμάτητη κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό, που περνάει στα πέντε μέτρα από τα πρώτα σπίτια του οικισμού και είναι καταστροφικός για την υγεία των κατοίκων. Για τους μαθητές ποτέ δεν υπάρχει μια ήσυχη ώρα για διάβασμα ή για ξεκούραση.


ΠΡΕΠΕΙ με όση σοβαρότητα διακρίνει τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, σε πρώτη απολύτως προτεραιότητα να διεκδικηθεί το έργο από το ΕΣΠΑ ή την Περιφέρεια -και προπαντός να ολοκληρωθεί- ώστε να έλθουν κανονικοί ρυθμοί στους κατοίκους της Αφαίας και να μπορούν να ζήσουν στα σπίτια τους σε ανθρώπινα πλαίσια!

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button