ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε δωρεάν τα βιβλία του τετραπληγικού Λευτέρη Καμπούνη

Ο Λευτέρης Καμπούνης, τετραπληγικός από την ανίατη αρρώστια που αναφέρεται με τα ξενικά M. S., απ’ την ηλικία των 60 χρόνων, που σαν παραπληγικός καθηλώθηκε σε αναπηρική καρέκλα, για να νταγιαντίσει τις ατέλειωτες ώρες, άρχισε -χτυπώντας με δυσκολία τα πλήκτρα στο κομπιούτερ- να γράφει.Η σχολική του παιδεία είναι σχεδόν μηδενική. «Τέλειωσε με… δόσεις στα 15 του χρόνια το Δημοτικό της κατοχικής και ξένο-εμφύλιο-πολεμικής περιόδου».Έγραψε βιβλία, όλα κοινωνικό-πολιτικού περιεχομένου κάποτε σε σατυρικό στυλ γραφής. Δεν έχει σκοπό να παραστήσει το συγγραφέα, να μπει σε ξένα χωράφια. Απλά βλέποντας -ιδίως μετά τη δεκαετία του 1960- τον κόσμο να παίρνει ανάποδες στροφές, όταν προφέσορες – διανοούμενοι μαζί με οικονομικό – τεχνολόγους, με αναπαλαιωμένες ανανεώσεις και αναχρονιστικούς εκσυγχρονισμούς, -περεστρόικα, γκλάσνοστ- έφεραν παγκοσμιοποίηση μιας τηλεκατευθυνόμενης μοναξιάς και με τη Προδοσία κατάφεραν ν’ ανατρέψουν μια προσπάθεια να δεθεί το ατσάλι, (Νικολάι Οστρόφσκι, “Πώς δενότανε τ’ ατσάλι”) προσπαθεί να εκφράσει τη διαμαρτυρία του γι’ αυτά τα γινόμενα.

Όταν το 38% του Τολιάτι και το 28% του Ζορς Μαρσέ γίνεται Μπέπε Γκρίλο και Μαρίν Λεπέν, κανείς δε πρέπει να μένει απαθής.

Καμία ασφαλώς σχέση με μάρκετινγκ και τέτοια.

Έγραψε τα παρακάτω βιβλία, τα οποία προσφέρει σε κάθε τυχόν ενδιαφερόμενο κατ’ επιλογή του, ένα ή περισσότερα, με πληρωμή των εξόδων αποστολής, courier.
1. Γροθιά στο άπειρο, κραυγή στο χάος, σελ. 190, 1996.
2. Αντισταθείτε. σελ. 304, 1999.
3. Ο Άνθρωπος, αυτό το -τόσο όμορφο- Τέρας,  σελ. 168, 2002.
4. Το μικρό χωριό Δρυμώνας, σελ. 176, 2002.
5. Παραλειπόμενα ενός βιβλίου, σελ. 112, 2005.
6. Τριλογία αλαλούμ, σελ. 256, 2009.
7. Μοιραίοι κυβερνήτες της χώρας μιας γενιάς, σελ. 240, 2015.
8. 1960-1970, Μια κρίσιμη δεκαετία, σελ. 248, 2016.

Είναι υπό έκδοση το βιβλίο: “Η θρησκεία, η θρησκοληψία και ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός”

(Διαδικτυακή παραγγελία: Λευτέρης Καμπούνης. Στείλετε το αναφερόμενο – αναφερόμενα βιβλίο-α. Ονοματεπώνυμο και διεύθυνση παραλαβής.)

Σας ευχαριστώ, Λευτέρης Φίλιππας – Καμπούνης, 2 Απρίλη 2017.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button