ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

“Κλωτσοσκούφι” το τρίγωνο της Λεωφόρου Αθηνών, απέναντι από το ΠαλατάκιΣε αυθαίρετο χώρο στάθμευσης οχημάτων έχει μετατραπεί το μεγάλο τρίγωνο που

βρίσκεται μεταξύ της Λεωφόρου Αθηνών και της δού Φαβιέρου, σύμφωνα με καταγγελία του Δημήτρη Τσατσαμπά στο Δημοτικό Συμβούλιο (19 Σεπτεμβρίου 2016), που επισήμανε πως στο συγκεκριμένο σημείο το Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου παρκάρει μονίμως εγκαταλειμμένα και κατασχεμένα δίκυκλα. 

Παράλληλα, αρκετοί είναι εκείνοι που σταθμεύουν παράνομα τα αυτοκίνητά τους στο ίδιο μέρος, όπως μία τουλάχιστον γειτονική επιχείρηση. Ο κ. Τσατσαμπάς ζήτησε να μάθει αν το έχει αντιληφθεί η δημοτική αρχή και αν πρόκειται να προχωρήσει σε κάποια ενέργεια.

Ο ένας το «πασάρει» στον άλλον!

Αδυναμία να απαντήσει για το ποιος έχει την ευθύνη στο σημείο αυτό, εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, Μόσχος Χουδελούδης. Όπως τόνισε, για το συγκεκριμένο, αλλά και για το τρίγωνο που βρίσκεται μεταξύ της οδού 25ης Μαρτίου και της Λεωφόρου Αθηνών, το ΥΠΕΧΩΔΕ υποστηρίζει πως ο Δήμος μας έχει την ευθύνη. Αντίθετα, η δημοτική αρχή θεωρεί πως είναι στη δικαιοδοσία του ΥΠΕΧΩΔΕ, επειδή βρίσκεται επί της Εθνικής Οδού.

Ο ένας φορέας “το φορτώνει” στον άλλο, δηλαδή.

Πάντως, όπως υποστήριξε ο κ. Χουδελούδης έχουν γίνει παρατηρήσεις στο Αστυνομικό Τμήμα, αλλά και σε γειτονική επιχείρηση. «Αν έρθει στη δικαιοδοσία του Δήμου, θα λάβουμε άμεσα μέτρα», κατέληξε αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button