ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ζώντας με τον κίνδυνο της “αδέσποτης” σφαίρας…

Με αφορμή το δημοσίευμά μας για την “αδέσποτη” σφαίρα που έπεσε σε αυτοκίνητο ανύποπτου ζευγαριού, στη Λ. Αθηνών (βλέπε Πυροβολισμός μυστήριο. Από πού ήρθε η “αδέσποτη σφαίρα”;), για την οποία πιθανολογείται ότι ρίχτηκε από κάποιον στο πεδίο βολής του Στρατοπέδου, ο κ. Δημήτρης Τσουκάλης σχολιάζει:


Δεν είναι και πολύ αστείο να κατοικείς στο Άνω Δάσος και να “ζεις” τον πόλεμο ζωντανά κάθε Κυριακή και να έχεις και την αγωνία μήπως καμιά “στραβή” αποφασίσει να περάσει βόλτα από το μπαλκόνι σου. (Γνωρίζει κανείς, άραγε, με τι είδους όπλα γίνονται οι βολές και πόσο είναι το δραστικό βεληνεκές; Φανταζόμαστε ότι αυτοί που πρέπει να ξέρουν, ξέρουν και έχουν λάβει τα μέτρα τους.)


Αυτά τα τρελά, πάντως, μόνο στη χώρα που ανθεί φαιδρά η πορτοκαλέα γίνονται (πεδίο βολής εκατό – διακόσια μέτρα από αθλητικούς χώρους και κατοικημένη περιοχή).


Προλαβαίνω την απάντηση το ότι το Στρατόπεδο προϋπήρχε. Τότε πώς (και προπαντός ποιοι) επέκτειναν το σχέδιο πόλης δίπλα από το πεδίο βολής;


Έλα μου ντε… Αν υπήρχαν απαντήσεις για όσα έγιναν και γίνονται σ` αυτή τη χώρα δε θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε.


Πάντως μια εξέταση του βλήματος θα έδινε απαντήσεις και μάλλον πρέπει να πιέσουν αυτοί που έχουν και θεσμικό ρόλο. Ανάλογο περιστατικό είχε αναφερθεί και παλιότερα χωρίς καμιά επίσημε απάντηση και ενημέρωση.


Σκεφτείτε μόνο να συνέβαινε στο παιδί σας (μας).


Εκτός αν πρέπει να συμφιλιωθούμε με την ιδέα ότι, εκτός όλων των άλλων, πρέπει να ζήσουμε και με τον κίνδυνο μιας “αδέσποτης”.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button