ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ενέδρα στο κέντρο του Δάσους! Χτύπησαν και λήστεψαν νεαρό ντιλιβεράΣοκ προκάλεσε στους αυτόπτες μάρτυρες η βίαιη, οργανωμένη επίθεση εναντίον νεαρού σε κεντρικό σημείο του Δάσους, με σκοπό τη ληστεία. Ίσως όχι μόνο αυτήν, όπως κάποιοι πιστεύουν. 

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 5 Απριλίου, γύρω στις 10.45 μμ. Ο νεαρός εργαζόμενος έφυγε με το μηχανάκι του από γνωστή πιτσαρία του Δάσους, όπου εργάζεται 5 χρόνια, για να παραδώσει παραγγελία. Λίγα μέτρα μετά το μαγαζί, στον πεζόδρομο της οδού Αφροδίτης, τον σταμάτησε ομάδα 10 ατόμων, ίδιας περίπου ηλικίας με αυτόν, και τον χτύπησαν άγρια. Του απέσπασαν τις εισπράξεις, το κινητό, ακόμη και τα παπούτσια του (!) και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου έμεινε μέχρι το πρωί για περιποίηση των τραυμάτων και εξετάσεις.

Ιδιαίτερη εντύπωση προξενεί το γεγονός ότι η ενέδρα στήθηκε σε τόσο κεντρικό δρόμο, σχεδόν πάνω στην πλατεία του Δάσους. Κάποιοι πιστεύουν ότι η επιλογή του σημείου δεν είναι τυχαία και ότι πέρα από τη ληστεία οι δράστες επιδίωκαν να περάσουν μήνυμα “κυριαρχίας”. Πιο συγκεκριμένα, ότι πρόκειται για επίθεση με κίνητρο και τις οπαδικές διαφορές, από τον νοσηρό κόσμο των “οργανωμένων” που μέρος της “δράσης” τους έχουν και παράνομες συμπεριφορές. Αν πρόκειται για κάτι τέτοιο και τα μέλη της ομάδας είναι Χαϊδαριώτες, δεν αποκλείεται να έχουμε και συνέχεια.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button