ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ανοχύρωτη πόλη

Βρέχει προβλήματα. Η σημερινή ισχυρή νεροποντή, ειδικά από τις 12.00 έως τη 01.15 μμ., έφερε αναμνήσεις από την καταστροφή που έπαθε η πόλη στην πλημμύρα του Φεβρουαρίου του 2013.  
Ο κόμβος της οδού Ρίμινι έκλεισε για μαι ακόμη φορά, η οδός Κορυτσάς έγινε και πάλι άγριος χείμαρρος, η κίνηση στη Λ. Αθηνών διεξάγεται με πολύ μεγάλη δυσκολία κοκ.

Πάντως μέχρι νωρίς το μεσημέρι δεν είχαν γίνει κλήσεις για έκτακτα περιστατικά στο Συντονιστικό της Περιφέρειας όπως μας είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Αντιπεριφερειάρχης δυτικής Αττικής, Σπύρος Τζόκας. Μέχρι εκείνη την ώρα, τα εντονότερα προβλήματα τα αντιμετώπιζε το Καματερό. Για πιθανά νεότερα προβλήματα θα επανέλθουμε.

Για τις επόμενες ώρες η μετεωρολογική υπηρεσία δεν προβλέπει βροχή. Ισχυρή βροχόπτωση περιμένουμε και πάλι από αύριο το μεσημέρι.


Ο χείμαρρος που βγαίνει από το Στρατόπεδο Χαϊδαρίου, προκαλεί έμφραγμα στον κόμβο της οδού Ρίμινι. Τα φρεάτια εδώ, αν και είχαν καθαριστεί από συνεργεία του Δήμου πριν 10 ημέρες, βούλωσαν και πάλι από τα φερτά υλικά, πλημμυρίζοντας και πάλι την πολυσύχναστη διασταύρωση. Γύρω στις 11 πμ. εργαζόμενοι του Δήμου την άνοιξαν, αλλά η βροχή που ακολούθησε δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα. Χωρίς σοβαρά έργα μέσα στο Στρατόπεδο, που θα συγκεντρώνουν τα νερά μιας εκτεταμένης λεκάνης του Ποικίλου, δεν μπορεί να υπάρξει αποδοτική λύση.
Ανοχύρωτη πόλη 1
Το Αττικό Νοσοκομείο έγινε αδιάβατο από την πλευρά της Λ. Αθηνών – οδού Ηρακλέους. Υπάλληλοι του Δήμου καθοδηγούν τους οδηγούς για να το προσεγγίσουν από την οδό Φαβιέρου. Στη φωτογραφία διακρίνονται πεζοί που θέλουν να πάνε στο Νοσοκομείο, αλλά δεν μπορούν.  
Ανοχύρωτη πόλη 3
Οδός Μάνης. Πολίτης προσπαθεί να καθαρίσει το φρεάτιο, στην ανάπαυλα της νεροποντής. Μάταιη προσπάθεια, αφού η μπορα που ακολούθησε έκανε το δρόμο ορμητικό ποτάμι. 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button