ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η Βαρβάρα Φασόη στη Δημητσάνα με κλιμάκιο της Εθνικής Ορεινής Ποδηλασίας

Στην Δημητσάνα βρέθηκε για ένα 5ήμερο κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας ορεινής ποδηλασίας, ανάμεσά τους και η Χαϊδαριώτισσα πρωταθλήτρια Βαρβάρα Φασόη. 

Συνολικά στην προετοιμασία συμμετείχαν η Βαρβάρα Φασόη και η Δανάη Στρουμπούλη και τέσσερις αθλητές, οι Ορφέας Συρίγος, Ηλίας Τσορτουκτσίδης, Παναγιώτης Λαβδάκης, Βασίλης Ζιάκας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να προπονηθούν στις θαυμάσιες διαδρομές τηςτης Δημητσάνας. 

Η Βαρβάρα Φασόη με το κλιμάκιο της Εθνικής, δεύτερη από δεξιά.

«Ήταν μια ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και να κάνουμε ένα σωστό ξεκίνημα της χρονιάς. Είδαμε την αγωνιστική κατάσταση όλων, κάναμε συζητήσεις και ανταλλάξαμε απόψεις για ποδηλατικά θέματα και βάλαμε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους ατομικούς στόχους για κάθε αθλητή», δήλωσε ο νέος ομοσπονδιακός της ορεινής 41χρονος Στέφανος Λυραντωνάκης και συνέχισε: «Μια νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινάει και οι αθλητές μας έχουν την δυνατότητα να σταθούν με αξιώσεις και να διακριθούν». 

Το κλιμάκιο της Εθνικής ορεινής ποδηλασίας βρέθηκε στην Δημητσάνα, προσκαλεσμένη του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, ο οποίος κάλυψε τα έξοδα διαμονής, ενώ τα υπόλοιπα έξοδα κάλυψαν τοπικοί επιχειρηματίες. 

Η Εθνική ομάδα της ορεινής, στην παραμονή της στην Δημητσάνα, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής, για την προβολή του αθλήματος, αλλά και το Δήμο Γορτυνίας, έχοντας συνάντηση με τον Δήμαρχο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button