ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Χώρος αναψυχής των παιδιών, το κτήμα του Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου στη Λ. Αθηνών

Χώρος αναψυχής των παιδιών, το κτήμα του Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου στη Λ. Αθηνών 2
Το κτήμα του Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου βρίσκεται επί της Λ. Αθηνών, δίπλα στον “Βασιλόπουλο”. Για ένα διάστημα το είχε δεσμεύσει ο Δήμος για να γίνει χώρος πρασίνου, αλλά έχει ξαναπεράσει στην κυριότητα του Ορφανοτροφείου. Πρόσφατα καθαρίστηκε, με τη βοήθεια εθελοντών, αποκαταστάθηκαν οι μάντρες με τη βοήθεια του ΟΣΚ και χρησιμοποιείται ως χώρος αναψυχής από τα κορίτσια του Ιδρύματος.
Το Δ.Σ. του Χριστοδουλείου Ορφανοτροφείου ευχαριστεί θερμά τον Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΣΚ, κο Ηρακλή Δρούλια, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας για την αποκατάσταση της μάντρας του κτήματος της Λ. Αθηνών 246, η οποία είχε πέσει από τις βροχές του περασμένου χειμώνα.
Επίσης, το Χριστοδούλειο ευχαριστεί θερμά την ομάδα των εθελοντών φίλων του που με προσωπική εργασία κατόρθωσαν να μετατρέψουν τον χώρο του κτήματος της Λ. Αθηνών 246 από σκουπιδότοπο σε χώρο αναψυχής για τα παιδιά του Ιδρύματος . 
Το κτήμα έχει μετατραπεί σε χώρο αναψυχής για τα παιδιά του Χριστοδουλείου, αφού καθαρίστηκε και αναβαθμίστηκε από ομάδα εθελοντών φίλων του Ιδρύματος, που έχουν αγαπήσει το έργο αυτό που γίνεται στο χώρο της Παιδικής Προστασίας.

Το Ημερολόγιο του Ιδρύματος

Το Σωματείο “Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ” για την ενίσχυση των σκοπών του Χριστοδουλείου Ιδρύματος, εξέδωσε και αυτή τη χρονιά ημερολόγια τοίχου.
Αγοράζοντας ημερολόγια από την “ΕΠΙΓΝΩΣΗ”, ενισχύετε το Χριστοδούλειο.
Τιμή ημερολογίου: 4€
Τα ημερολόγια τα βρίσκετε στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button