ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Λαμπαδηδρομία Χαϊδάρι – Καισαριανή

Λαμπαδηδρομία Χαϊδάρι - Καισαριανή 2

Οι Δήμοι Χαϊδαρίου και Καισαριανής συνδιοργανώνουν Λαμπαδηδομία Μνήμης για τη θυσία των 200 κομμουνιστών του Μπλοκ 15 στο Σκοπευτήριο, την 1η Μαΐου 1944. Η Λαμπαδηδρομία ακολουθεί την πορεία που έκαναν τα καμιόνια των Γερμανών. 

Λαμπαδηδρομία Χαϊδάρι - Καισαριανή 4

Η συνολική διαδρομή είναι 13 χλμ. Οι δρομείς εκκινώντας από το Στρατόπεδο Χαϊδαρίου θα ακολουθήσουν τη διαδρομή: Οδός Φλούτζη – Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου – Χίου – Στρ. Καραϊσκάκη – Ιερά Οδός – Πειραιώς – Ερμού – Νίκης – Φιλελλήνων – Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας – Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας – Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου – Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου – Γρηγορίου Θεολόγου – Κουκουτζά – Ηρώων Σκοπευτηρίου.

Θα συνοδεύουν οχήματα της τροχαίας για την ασφάλεια των αθλητών καθώς και νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό και όχημα του Δήμου. Με την ολοκλήρωση της διαδρομής θα γίνει απονομή συμβολικών τιμητικών επαίνων συμμετοχής στο Θυσιαστήριο της Καισαριανής 

Δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι 1 ώρα πριν την εκκίνηση. Μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν ξεπεράσει την ηλικία των 14 ετών. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2132047236 και 2132047254

Λαμπαδηδρομία Χαϊδάρι - Καισαριανή 6
                                                                              

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button