ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

“Γιατί δήμαρχε δεν απαντάς;” Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Δάσους επαναφέρει την “Καταγγελία Βόμβα” για την δημοτική περιουσία

Το κορυφαίο θέμα της δημοτικής περιουσίας επαναφέρει ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Δάσους, θέτοντας καίρια ερωτήματα για όσα έπρεπε να γίνουν, αλλά δεν έγιναν, με σκοπό την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου από την
μη καταβολή εισφορών σε γη και χρήμα εκ μέρους μεγαλοϊδιοκτητών κατά την ένταξη του Άνω Δάσους στο σχέδιο πόλης. 
Αν η δημοτική αρχή δεν είχε ξεχάσει (;) να εισπράξει όσα της ανήκαν, σήμερα η οικονομική κατάσταση του Δήμου θα ήταν αναμφίβολα πολύ καλύτερη. 

Η επιστολή του Συλλόγου:

“Επανερχόμαστε στο θέμα της δημοτικής περιουσίας ύστερα από την καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί από πλευράς της δημοτικής αρχής τόσο ως προς την απάντηση στα ερωτήματα που έχουμε θέσει όσο και ως προς τις ενέργειες που θα έπρεπε να είχαν υλοποιηθεί. 
Προκειμένου να κατανοηθεί καλύτερα το θέμα, όπως το είχε θέσει ο Σύλλογός μας, παραθέτουμε το αντίστοιχο άρθρο με τίτλο “Καταγγελία Βόμβα”, που είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα μας “Νέα του Δάσους Χαϊδαρίου”, αρ. φύλλου 34, Ιούνιος 2011:

Αιτήματα

Πέραν των ερωτημάτων που θέτει ο Σύλλογός μας στο παραπάνω δημοσίευμα, το Διοικητικό Συμβούλιο ζητά ακόμη:
 – Την άμεση και ουσιαστική εξέταση και συζήτηση του θέματος από το Δημοτικό Συμβούλιο.
– Να μάθει για ποιους λόγους υπάρχει καθυστέρηση στην απάντηση των ερωτημάτων μας, όπως και στις ενέργειες που θα έπρεπε να είχαν υλοποιηθεί.” 
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button