ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ένας νέος μεγάλος “Σκλαβενίτης” στην περιοχή μας

Ένας νέος μεγάλος "Σκλαβενίτης" στην περιοχή μας 1
Πυρετώδης εργασία για να ξαναγεμίσουν τα ράφια στο σούπερ μάρκετ που συστεγάζεται με το Πράκτικερ, πρώην “Μαρινόπουλος” νυν “Σκλαβενίτης”. Το νότιο Χαϊδάρι αισθάνεται ανακούφιση.Σχεδόν δύο χρόνια ο μεγάλος “Μαρινόπουλος” στην Ιερά Οδό, στο κτήριο του Πράκτικερ, υπολειτουργούσε. Στα ράφια του είχαν μείνει ελάχιστα προϊόντα και ακόμη λιγότεροι πελάτες. Όμως η ταλαιπωρία της γύρω περιοχής και η αγωνία των υπαλλήλων για την εργασία τους πήρε τέλος. Από την αρχή του μήνα το κατάστημα πέρασε στον έλεγχο του Σκλαβενίτη και γεμίζει προϊόντα, ενώ σταδιακά και οι πελάτες επιστρέφουν, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που βγάλαμε σήμερα.  

Όπως είναι γνωστό, τα super market «Σκλαβενίτης» πέρασαν σε μια νέα εποχή, αφού η εταιρεία απέκτησε 361 πρώην καταστήματα του ομίλου Μαρινόπουλου. Μια κίνηση που έσωσε στην κυριολεξία σχεδόν 15.000 ανθρώπους (άμεσα και έμμεσα εργαζόμενους στην αλυσίδα), που βρέθηκαν μια ανάσα από το ταμείο ανεργίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι του Μαρινόπουλου επαναπροσλήφθηκαν και τοποθετήθηκαν σε θέσεις της νέας προσπάθειας που γίνεται από τον Σκλαβενίτη.

Ένας νέος μεγάλος "Σκλαβενίτης" στην περιοχή μας 3
Μένουν ακόμη κάποια πράγματα να γίνουν, αλλά η βασική δουλειά έχει προχωρήσει. 

Αυτές τις μέρες στο σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης”, στη συμβολή Ιεράς Οδού και Ελ Βενιζέλου και πολύ κοντά στο Μετρό, γίνεται μια εργώδης προσπάθεια να γεμίσουν τα ράφια με προϊόντα της αλυσίδας. Γεγονός όχι και τόσο απλό, όπως μας εξήγησε υπεύθυνος του καταστήματος, μια και το μέγεθός του είναι πολύ μεγάλο, ενώ και οι ίδιοι οι προμηθευτές χρειάζονται υπερπροσπάθεια για να ανταποκριθούν στις ανάγκες ενός τόσο μεγάλου αριθμού σούπερ μάρκετ.

Μιλήσαμε και με κάποιους πελάτες. Η ικανοποίηση είναι εμφανής στα λόγια όλων, διότι η ταλαιπωρία τους ήταν μεγάλη. Η κ. Σοφία Π. μάς είπε χαρακτηριστικά: “Έπρεπε να τρέχουμε σε άλλα σούπερ μάρκετ και για όποιον δεν έχει αυτοκίνητο ήταν πολύ δύσκολο. Εκτός από αυτό όμως, ήταν αισθανόμασταν απογοήτευση που ένα τόσο μεγάλο μαγαζί γονάτισε. Ερχόμουν ακόμα και όταν τα ράφια ήταν σχεδόν άδεια. Η εικόνα που βλέπω τώρα μου δίνει, χωρίς υπερβολή, μια γενικότερη αισιοδοξία!”Το ίδιο χαρούμενοι, μετά τη εργασιακή περιπέτεια, είναι και οι υπάλληλοι, που δουλεύουν πυρετωδώς για να επανέλθει πλήρως το κατάστημα. Για να “μεταγγιστεί” η νέα εταιρική αντίληψη ήρθαν 3 εργαζόμενοι από άλλα σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη και αντίστοιχα 3 παλιοί μετακινήθηκαν σε άλλα καταστήματα της αλυσίδας.

Ένας νέος μεγάλος "Σκλαβενίτης" στην περιοχή μας 5
Μένει να μπουν οι ταμπέλες.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button