ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Παραλίγο τραγωδία με εργάτη της Καθαριότητας

Παραλίγο τραγωδία με εργάτη της Καθαριότητας 2
Λίγο έλειψε να προκληθεί σοβαρό δυστύχημα τις πρωινές ώρες, με θύμα εργάτη του Δήμου. Η ώρα ήταν περίπου 11:30 το πρωί, όταν συνεργείο του Δήμου περισυνέλεγε ογκώδη απορρίμματα στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Ελευθερίας. Για τις εργασίες παρευρίσκονταν στο χώρο ένας φορτωτής και ένα φορτηγό. 
Κάποια στιγμή που ο φορτωτής σήκωσε μπάζα για να τα μεταφέρει στο φορτηγό, ένα κομμάτι μπετό με μία σιδερόβεργα που προεξείχε έπεσε και βρήκε στο κεφάλι τον εργαζόμενο του Δήμου Νίκο Φουστέρη και του προκάλεσε τραύμα. Η αντιδήμαρχος Ελένη Καμπόλη και συνάδελφοι του τον μετέφεραν εσπευσμένα στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική και σε προληπτικές εξετάσεις, αλλά οι γιατροί δεν διαπίστωσαν κάτι το ανησυχητικό. Ο εργαζόμενος στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του. Του χορηγήθηκε ολιγοήμερη αναρρωτική άδεια.
Ευχαριστεί το Αττικό
Στο μεταξύ, μετά από παρέμβαση της αντιδημάρχου αποφασίστηκε όλοι οι εργαζόμενοι της δημοτικής υπηρεσίας Καθαριότητας να υποβληθούν τις επόμενες ημέρες σε γενικές εξετάσεις αίματος καθώς και για ηπατίτιδα, στο Αττικό. Η κ. Καμπόλη ευχαριστεί τη διοίκηση του νοσοκομείου για την ικανοποίηση του αιτήματος της.  
Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button