ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Αγγελική Γκανά: “Χωρίς πεζοδρόμιο η οδός Κοτοπούλη”

Αγγελική Γκανά: "Χωρίς πεζοδρόμιο η οδός Κοτοπούλη" 2
Οδός Μαρίκας Κοτοπούλη. Χωρίς φως, χωρίς πεζοδρόμιο.


Αγγελική Γκανά: "Χωρίς πεζοδρόμιο η οδός Κοτοπούλη" 4
Διασταύρωση Μάνης και Κοτοπούλη.
Εδώ τοποθετήθηκε πρόσφατα μια
λάμπα με φωτοβολταϊκό.

Η οδός Μ. Κοτοπούλη μεταξύ Ακροπόλεως και Μάνης αποτελεί συχνό πέρασμα από και προς το Άνω Δάσος, τόσο για αυτοκίνητα όσο και για πεζούς. Παρόλα αυτά, δεν διαθέτει ούτε πεζοδρόμιο ούτε δημοτικό φωτισμό! Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε τμήμα της οδού Μάνης, στη διασταύρωση με την Κοτοπούλη.

Αγγελική Γκανά – Ρηγάκη.
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η Αγγελική Γκανά – Ρηγάκη, για λογαριασμό της παράταξης “Όραμα Δημιουργίας”,  παρατήρησε ότι ενώ το πεζοδρόμιο της οδού Κοτοπούλη είναι στις υποχρεώσεις του Δήμου, δεν έχει κατασκευαστεί παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο. Επισήμανε ότι το πεζοδρόμιο αυτό αποτελεί χρόνιο αίτημα και των συμπολιτών μας που εκκλησιάζονται στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του Άνω Δάσους. «Προβλέπεται να προχωρήσετε στην κατασκευή του;» ρώτησε η κ. Γκανά τη δημοτική αρχή.
Απαντώντας ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Βορέας, αναγνώρισε πως υπάρχει σχέδιο γι’ αυτό το έργο. Όμως, όπως είπε, δίνεται προτεραιότητα σε ανακατασκευές πεζοδρομίων γύρω από σχολεία και δημόσια κτήρια, από την Αυτεπιστασία του Δήμου. Αργότερα θα δοθεί λύση και στο θέμα αυτό.

 

Αγγελική Γκανά: "Χωρίς πεζοδρόμιο η οδός Κοτοπούλη" 6
Οδός Μάνης, στο πιο κατωφερικό και επικίνδυνο σημείο της. Άβατη για πεζούς. 

 

Γιώργος
Παπαπαναγιώτου

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button