ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Στα “κάγκελα” ο Δ. Μαραβέλιας για τους διορισμούς – “φιλέτα”

Το “καζάνι” των εκατοντάδων διορισμών, που έβραζε εδώ και αρκετό καιρό, έσκασε με τη σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ της ΜΚΟ “ΚΙΠΟΔΑ” από τη μια μεριά και των δημοτικών αρχών Χαϊδαρίου και Αιγάλεω από την άλλη. Τους τελευταίους μήνες είχαμε γίνει μάρτυρες διάφορων τουλάχιστον περίεργων περιστατικών γύρω από τους εκατοντάδες διορισμούς ανέργων μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (μόνο στο Χαϊδάρι περίπου 350).


Το “Χαϊδάρι Σήμερα” με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα επισήμανε εμφανέστατες αστοχίες και παραλείψεις στη δημοσιοποίηση των προκηρύξεων από την πλευρά του Δήμου μας, που γεννούσαν ερωτηματικά σχετικά με τη διάθεση της δημοτικής αρχής να δημοσιοποιήσει όσο το δυνατόν ανοιχτότερα τις προκηρύξεις και να μην επιτρέψει καμιά υποψία ότι πέφτει στον πειρασμό της πολιτικής εκμετάλλευσης της ανάγκης των νέων για δουλειά. Ουδέποτε η ο δήμαρχος ή άλλο στέλεχός τοποθετήθηκε δημόσια σε όσα απαράδεκτα εντοπίσαμε. 
Με την τωρινή επιστολή τους, λοιπόν, στην Γενική Γραμματέα Ευρωπαϊκών Πόρων οι δήμαρχοι Χαϊδαρίου και Αιγάλεω εξαπολύουν μύδρους  κατά της ΜΚΟ “ΚΙΠΟΔΑ” για τη διαδικασία επιλογής 21 υπαλλήλων, με σύμβαση διετούς διάρκειας. Οι δήμαρχοι στρέφονται κατά της ΚΙΠΟΔΑ υιοθετώντας καταγγελίες ενδιαφερόμενων “για αδιαφανείς διαδικασίες και μεροληπτικές βαθμολογίες”. Αιχμή της κριτικής τους είναι το γεγονός ότι αρκετά ονόματα που υπάρχουν στον προσωρινό πίνακα διοριστέων δεν υπάρχουν στον τελικό. Η ΚΙΠΟΔΑ από τη μεριά της θεωρεί ότι συκοφαντείται χωρίς στοιχεία, καθώς και ότι οι ενστάσεις, που προκαλούν αλλαγές στους πίνακες, είναι μέρος της νόμιμης διαδικασίας. 
Η δημοσιοποίηση της επιστολής του δημάρχου προς τη Γενική Γραμματεία Ευρωπαϊκών και Κοινοτικών Πόρων αποτελεί μια από τις πολύ σπάνιες δημόσιες παρεμβάσεις του Δ. Μαραβέλια, γεγονός που αποδίδεται στο έντονο ενδιαφέρον τού περιβάλλοντός του για τις προσλήψεις στον Δήμο. Ειδικά οι 21 διορισμοί της ΚΙΠΟΔΑ αποτελούν “φιλέτο”, καθώς δεν είναι μόνο πεντάμηνης διάρκειας, όπως όλες οι άλλες θέσεις των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, αλλά πρόκειται για 24μηνες συμβάσεις. Αφορούν τη δημιουργία και λειτουργία κοινωνικών δομών από κοινού στο Χαϊδάρι και στο Αιγάλεω, όπως κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο, συσσίτια για απόρους, τράπεζα χρόνου και γραφείο διαμεσολάβησης.  
Πληροφορίες από καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι η βιαιότητα της επίθεσης των δημάρχων κατά της διαδικασίας πρόσληψης θα οδηγήσει, πιθανώς, στη χειρότερη κατάληξη, δηλαδή στην οριστική ματαίωση του προγράμματος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις ευάλωτες οικονομικά οικογένειες που θα επωφελούνταν από αυτό. Άλλωστε αρνητική εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην επιστολή τους οι δήμαρχοι ασχολούνται μόνο με τους “πίνακες πρόσληψης” και καθόλου με το ίδιο το πολύτιμο κοινωνικό περιεχόμενο του προγράμματος.

Η προκήρυξη έχει τη δική της ιστορία, που δεν θέλει να θυμάται ο δήμαρχος

Το “Χαϊδάρι Σήμερα” ασχολήθηκε με την επίμαχη υπόθεση των 21 συμβάσεων διετούς διάρκειας στις 25 Οκτωβρίου 2012, όταν έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι ενώ η ΚΙΠΟΔΑ ανήρτησε στην ιστοσελίδα της την προκήρυξη αυτή, ο Δήμος Χαϊδαρίου ανακοίνωσε στη δική του ιστοσελίδα μόνο δύο θέσεις! Αντίθετα ο Δήμος Αιγάλεω δημοσίευσε πλήρη την προκήρυξη…
Το κείμενό μας είχε τίτλο “Τι συμβαίνει με τις προσλήψεις στο Χαϊδάρι;”. Το αναδημοσιεύουμε γιατί με τις πρόσφατες εξελίξεις αποκτά τεράστια σημασία:
“Φαίνεται πως ο Δήμος Χαϊδαρίου χαρακτηρίζεται από αρκετές αστοχίες στη δημοσίευση προκηρύξεων θέσεων εργασίας για ανέργους. Στην αρχή του μήνα ξέχασαν (;) να δημοσιεύσουν προκήρυξη για 250 θέσεις εργασίας από πρόγραμμα της ΜΚΟ “Έδρα” και αναγκάστηκαν να το κάνουν μόνο αφού τη δημοσίευσε το Χαϊδάρι Σήμερα. Με αφορμή αυτό το γεγονός, στο φύλλο Οκτωβρίου της εφημερίδας δημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο “Πελατειακές σχέσεις” (βλέπε  εδώ), το οποίο έμεινε αναπάντητο από τη δημοτική αρχή. Ανεπίσημα τα αρμόδια στελέχη του Δήμου έριξαν την ευθύνη “σ’ αυτόν που έχει τα κλειδιά του Διαύγεια”.
Λίγες μέρες μετά αστοχούν (;) να δημοσιεύσουν τις 21 θέσεις που προκηρύσσει η ΚΙΠΟΔΑ και ανακοινώνουν στους Χαϊδαριώτες ανέργους μόνο 2 προσλήψεις.
Είναι τυχαία όλα αυτά;
Μήπως κάποιος παίζει παιχνίδια με την αγωνία των ανέργων;
Φταίνε και αυτή τη φορά οι υπάλληλοι;
Μήπως πρέπει επιτέλους να αναλάβει ευθύνη ο δήμαρχος και να δώσει εξηγήσεις;”

Ανάλογα δημοσιεύματα κάναμε πολλά τους τρεις τελευταίους μήνες, όμως ο δήμαρχος ή τα στελέχη του δεν απάντησαν ποτέ. 
Κάτω από αυτό το πρίσμα, η επιστολή διαμαρτυρίας του δημάρχου αποκτά άλλη διάσταση και πρέπει, επιτέλους, να τοποθετηθεί για όσα έγιναν ή δεν έγιναν στο Χαϊδάρι σχετικά με τις εκατοντάδες προσλήψεις νέων ανέργων. Τα παλαιά ερωτήματά μας είναι σήμερα επίκαιρα όσο ποτέ! 


Ακολουθούν η επιστολή διαμαρτυρίας των δημάρχων Αιγάλεω και Χαϊδαρίου, καθώς και η πάντηση της ΚΙΠΟΔΑ.

Επιστολή διαμαρτυρίας των δημάρχων Χαϊδαρίου και Αιγάλεω προς τη Γενική Γραμματέα Ευρωπαϊκών και Κοινοτικών Πόρων

Ασφαλώς γνωρίζετε, ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής µας πολιτικής, οι ∆ήµοι Αιγάλεω και Χαϊδαρίου προχώρησαν στην σύσταση νέων κοινωνικών δοµών. Φορέας υλοποίησης αυτών των κοινωνικών δόµων ορίστηκε η ΚΙ.ΠΟ.∆Α. 
Στους αρχικούς πίνακες πρόσληψης του απαιτούµενου προσωπικού αναρτήθηκαν ονόµατα µε συγκεκριµένη βαθµολογία,  η οποία προερχόταν υποτίθεται από ένα αντικειµενικό σύστηµα αξιολόγησης γραπτών και προφορικών εξετάσεων. 
Με έκπληξη ενηµερωθήκαµε από τους ενδιαφερόµενους δηµότες µας -αναφερόµαστε στα άτοµα τα οποία είχαν προεπιλεγεί- ότι στους τελικούς και οριστικούς πίνακες πρόσληψης προσωπικού όπως αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από τον φορέα, δεν περιλαµβάνεται κανείς από τους αρχικά επιλεγµένους. 

Μας δηµιουργεί εύλογες απορίες πώς µπορεί µία επιτροπή αξιολόγησης η οποία κάνει αντικειµενική επεξεργασία καταγραφής προσόντων νέων άνεργων πολιτών να αλλάζει τους πίνακες αξιολόγησης µέσα σε µία εβδοµάδα σε ποσοστό περίπου 50%. Ενώ ταυτόχρονα, παρουσιάζεται αλλαγή στη βαθµολογία στον τελικό πίνακα κατάταξης, σε σχέση µε τον προσωρινό, κατά ποσοστό
πλέον του 70%. 
  • ∆εν είχαν διαπιστώσει αυτήν την αντιστοιχία κατά την πρώτη επιλογή;
  • Πότε δεν είχαν κάνει σωστά τη δουλειά τους, τότε ή τώρα;
  • Πώς και µε ποιά κριτήρια άλλαξαν βαθµολογίες µέσα σε µία εβδοµάδα;
  • Ποια επιτροπή, µε ποια εξειδίκευση και µε τι εχέγγυα, αφού είτε στην πρώτη είτε στην δεύτερη περίπτωση, έχει υποπέσει σε τόσο σοβαρά λάθη; 
Παράλληλα σας επισηµάνουµε ότι καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας µας, η εν λόγω Μ.Κ.Ο. επέδειξε αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, αφού σύµφωνα µε το αρχικό χρονοδιάγραµµα το πρόγραµµα έπρεπε να έχει αρχίσει να υλοποιείται µέσα στο 2012 µε ανάλογη εκταµίευση των προβλεπόµενων πόρων (περίπου 25%). Αντί αυτού όµως, καµία εργασία δεν έχει πραγµατοποιηθεί στους χώρους που έχουµε διαθέσει, µε αποτέλεσµα  να µην υπάρχει έτοιµη καµία υποδοµή ώστε να λειτουργήσουν οι κοινωνικές δοµές που έχουµε σχεδιάσει.

Επιπροσθέτως είναι αξιοσηµείωτο το γεγονός πως καµία επίσηµη ενηµέρωση δεν υπήρξε όλο αυτό το διάστηµα ούτε για τις κινήσεις της συγκεκριµένης Μ.Κ.Ο ούτε για τους όρους της προκήρυξης του διαγωνισµού προσλήψεων ούτε καν για τις απαιτούµενες ενέργειές της προκειµένου η υλοποίηση του έργου να στεφθεί µε επιτυχία. Οι άνεργοι νέοι του ∆ήµου Χαϊδαρίου και του ∆ήµου Αιγάλεω, αλλά και όλης της ∆υτικής Αθήνας, που συµµετείχαν, είναι αναστατωµένοι και γινόµαστε δέκτες πολλών παραπόνων.

Σας ζητάµε την άµεση παρέµβαση σας,  προκειµένου να υπάρξει πλήρης έλεγχος και διαφάνεια στην τελική κατάταξη των πινάκων. Επίσης, ζητάµε την παρέµβαση της µονάδας ελέγχου της γραµµατείας σας η οποία θα ελέγξει όλες τις αιτήσεις ώστε η µοριοδότηση που θα δώσει στους άνεργους νέους να µην δέχεται καµία αµφισβήτηση.  Να επαναληφθεί η διαδικασία τόσο των προφορικών όσο και των γραπτών εξετάσεων,  γιατί έχουµε καταγγελίες από ενδιαφεροµένους για αδιαφανείς διαδικασίες και µεροληπτικές βαθµολογήσεις. Τις καταγγελίες των ενδιαφεροµένων πολιτών θα σας τις κοινοποιήσουµε άµεσα.  Παράλληλα ζητάµε,  µαζί µε τη µονάδα ελέγχου, να συµµετέχουν στη διαδικασία και εκπρόσωποι των ενδιαφερόµενων δήµων που είναι µέλη της σύµπραξης.

Θεωρούµε ότι η µέχρι τώρα υπεύθυνη στάση της Γενικής Γραµµατείας,  της οποίας προΐστασθε, αποτελεί την εγγύηση, προκειµένου να διασφαλισθούν τα διαφανή κριτήρια πρόσληψης στους ∆ήµους µέσω Μ.Κ.Ο
Γι’  αυτό ζητάµε την άµεση παρέµβασή σας, ώστε να εξασφαλιστούν οι απόλυτες προϋποθέσεις διαφάνειας και αντικειµενικότητας, προκειµένου να συνεχισθεί οµαλά και ανεµπόδιστα η λειτουργία των προγραµµάτων.  
Ο ∆ήµαρχος Αιγάλεω     Ο ∆ήµαρχος Χαϊδαρίου
  Χρήστος Καρδαράς     ∆ηµήτρης Μαραβέλιας

Απάντηση της ΚΙΠΟΔΑ στην επιστολή των δημάρχων

ΒΙΑΣΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΗ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ
ΚΙΝΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ “ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.”
ΟΙ
ΜΟΝΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΤΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ
Με
ιδιαίτερη απορία και έκπληξη ο Φορέας
υλοποίησης του προγράμματος “Δημιουργία
ή και συνέχιση της Λειτουργίας Κοινωνικών
Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας
στους Δήμους Αιγάλεω και Χαϊδαρίου”, η
Κίνηση Πολιτών Δυτικής Αθήνας ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α., ενημερώθηκε ότι αναρτήθηκε στον
διαδικτυακό τόπο του Δήμου Χαϊδαρίου
μία επιστολή με καταγγελίες κατά του
φορέα μας, με λογική άλλων εποχών, χωρίς
οι δήμοι Χαϊδαρίου και Αιγάλεω να κάνουν
την παραμικρή αναφορά στο Πρόγραμμα, το
οποίο έχει ως μοναδικό σκοπό την στήριξη
των απόρων πολιτών που πλήττονται
βάναυσα από την οικονομική κρίση.

Επίσης
η καταγγελία μέχρι και σήμερα δεν μας
κοινοποιήθηκε ποτέ.
Στην
επιστολή αυτή, κάποιοι βιάστηκαν να
καταγγείλουν την ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α., χωρίς να
περιμένουν καν να λάβουν τις επίσημες
απαντήσεις από τον φορέα μας, αλλά και
πριν καν ολοκληρωθεί η διαδικασία που
προβλέπεται από την επίσημη προκήρυξη
του φορέα μας για το πρόγραμμα.
Ορισμένοι
υποψήφιοι κατέθεσαν
στον φορέα αιτήσεις για ενστάσεις, όπως
νόμιμα δικαιούνται, και αφού κατέθεσαν
τις ενστάσεις τους, εσφαλμένως αντί να
περιμένουν την επίσημη απάντηση του
φορέα μας (προφανώς από άγνοια;) παρέσυραν
τους Δήμους Χαϊδαρίου και Αιγάλεω σε
επιστολή καταγγελίας.
Επίσης
μάς προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση πως
δεν επικοινώνησε κανένας από τους Δήμους
Χαϊδαρίου και Αιγάλεω μαζί μας, με τον
φορέα υλοποίησης δηλαδή, προκειμένου
να μας μεταβιβάσει τις συγκεκριμένες
επώνυμες καταγγελίες, αλλά με ταχύτητα
αστραπής, δέχθηκαν τις (εν λόγω)
καταγγελίες ως αληθινές και χωρίς να
έχουν κάποια αρμοδιότητα αποφάνθηκαν
για αυτές, χωρίς να έχουν τις λεπτομέρειες
(Φακέλους, Γραπτά, Μόρια, και επίσημες
απαντήσεις επί των ενστάσεων κατά του
τελικού πίνακα) και έβγαλαν ταυτόχρονα
καταδικαστική απόφαση κατά του φορέα
μας. Σχεδόν με ταχύτητα φωτός, (οι Δήμοι), συνέταξαν επιστολή διαμαρτυρίας.
Η
διαδικασία κύριοι είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Δεν
το γνωρίζετε
αυτό;
Τόσο
πολύ βιάζεστε να συκοφαντήσετε μια
Οργάνωση;
Χωρίς
στοιχεία, Χωρίς να έχετε τον πλήρη
φάκελο, Χωρίς να έχετε καν
λάβει την δική μας τοποθέτηση και θέση
επί των πιθανών ερωτημάτων; Ή χωρίς καν
να μας ενημερώσετε;
Μα
τόση βιασύνη;
Γιατί
τόσο μένος, γιατί τέτοια κακία σε ένα
φορέα;
Γιατί
παίζετε
με την τύχη 21 εργαζομένων που θα
προσληφθούν;
Γιατί
παίζετε
με την τύχη των δημοτών σας ( Φαρμακείο
– Παντοπωλείο –Συσσίτιο-Τράπεζα
Χρόνου-Γραφείο Διαμεσολάβησης);
Ποιοι
είναι οι καταγγέλλοντες κύριοι;
Εμείς
αλλά και όλοι οι Δημότες των Δήμων
Χαϊδαρίου και Αιγάλεω θα θέλαμε να
δημοσιοποιηθούν τα ονόματα. Μήπως
πρέπει να τους μάθουν και οι υπόλοιποι πολίτες που περιμένουν τις κοινωνικές
Δομές Φτώχειας και ψάχνουν μια ολοκληρωμένη
στήριξη; Εμάς μας ενδιαφέρει αυτό, εσάς
δεν σας ενδιαφέρει καθόλου;
Και
τώρα συγκεκριμένα επί της τουλάχιστον
περίεργης επιστολής καταγγελίας.
Οι
αρχικοί
Πίνακες πρόσληψης που αναφέρετε…
ήταν Προσωρινοί Πίνακες, όπως αυτό
προβλέπεται. Προσωρινοί Πίνακες!!!!!!
Σε αυτήν την διαδικασία υπήρξε τριήμερη
Διαδικασία Ενστάσεων. Για αυτό ονομάζεται
και Προσωρινός Πίνακας.
Για
αυτό δεν ζητήθηκε από κανέναν να προσέλθει
και να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση αποδοχής
της θέσης. Δεν υπήρχαν αναρτημένα τα
αντίστοιχα έντυπα.
Στους
πίνακες, που εσείς αποκαλείτε αρχικούς,
εκεί γιατί δεν έγιναν παράπονα;
Όσον
αφορά την επιτροπή αξιολόγησης, συκοφαντείται χωρίς λόγο. Η επιτροπή
αυτή και ο φορέας δίνουν λόγο μόνο εκεί όπου είναι υπόλογοι. Δηλαδή στο Αρμόδιο
Υπουργείο και στην αρμόδια υπηρεσία
που ενέκρινε όλα τα στάδια και φυσικά
διά μέσω των ενστάσεων και στους απλούς
δημότες που συμμετέχουν στη διαδικασία.
Από την αρχική κατάθεση φακέλου, την
αξιολόγηση, την επιλογή και την έγκριση
της λειτουργίας.
Και
συνεχίζουμε, μας κατηγορείτε ότι ο
φορέας μας επέδειξε αδικαιολόγητη
καθυστέρηση εκτός χρονικού ορίου και
ότι το πρόγραμμα θα έπρεπε να έχει
ξεκινήσει μέσα στο 2012. Πράγματι υπήρξε
καθυστέρηση, αλλά όχι από εμάς, αλλά από
το αρμόδιο Υπουργείο, όπως πολύ καλά
γνωρίζετε. Μαζί με δεκάδες άλλους φορείς
και Δήμους που ξεκίνησαν την ίδια
ημερομηνία μαζί με εμάς. Άλλοι φορείς
δεν έχουν καν ανακοινώσει τις προκηρύξεις
θέσεων. Ο Φορέας μας κατέθεσε από τους
πρώτους τα απαραίτητα έγραφα και αν όχι
πρώτοι, από τους πρώτους λάβαμε την
απαραίτητη έγκριση για να προχωρήσουμε.

Μια
απλή έρευνα στο διαδίκτυο για αντίστοιχες
προκηρύξεις θέσεων θα ξεκαθάριζε άμεσα
το τοπίο.
Μας
κατηγορείτε
ότι δεν πραγματοποιήσαμε καμία εργασία
στους χώρους που μας διαθέσατε για τις
κοινωνικές δομές.
Πρώτον
δεν μας τους παραδώσατε ποτέ,
παρά το ότι έχουμε απόφαση παραχώρησης
από το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως κανονικά
θα έπρεπε και κατά δεύτερο δεν θα
μπορούσαμε να εκτελέσουμε εργασίες, γιατί δεν προβλέπεται από το πρόγραμμα
σε αυτό το στάδιο της συνεργασίας. Και
πάλι μας συκοφαντείτε άδικα.
Αναφέρετε
ότι δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση
για τις κινήσεις του φορέα μας, αλλά και
για τους όρους της προκήρυξης του
διαγωνισμού. Απαντάμε ότι γνωρίζατε
τα πάντα, ό,τι και εάν κάναμε το κάναμε
δημόσια. Σας κοινοποιήθηκε με έγγραφο
η προκήρυξη (έχουμε το πρωτόκολλο) και
εσείς σύμφωνα με δημοσίευμα του τοπικού
τύπου δεν αναρτήσατε ως οφείλατε την
προκήρυξη στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Οι άνεργοι νέοι του Δήμου Χαϊδαρίου δεν
ενημερώθηκαν από τον Δήμο Χαϊδαρίου, αλλά από τον φορέα μας με επίσημη
ανακοίνωση και ανάρτηση.
Ζητάτε
την παρέμβαση του Αρμόδιου Υπουργείου.
Καλά
κάνετε…
το ζητάμε και εμείς.
Η
μάλλον πρώτα εμείς, ζητάμε να ελεγχθούμε.

Ξεκάθαρα,
καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
Αφού
όμως θέλετε τον έλεγχο μας, γιατί ζητάτε
και την παρουσία σας κατά την διάρκεια
του ελέγχου;
Τι
φοβάστε κύριοι;
Τα
ονόματα των δημοτών σας από τις
ενστάσεις που κατατέθηκαν;
Δεν
εμπιστεύεστε ούτε το αρμόδιο Υπουργείο;
Δεν
εμπιστεύεστε ούτε την αρμόδια γραμματεία;
Καλά
δεν εμπιστεύεσθε κανένα, αλλά αποδέχεστε
τις καταγγελίες και τις κάνετε σημαία
για επικοινωνιακούς λόγους σε βάρος
των Πολιτών σας, τους οποίους όπως
προανάφερουμε δεν ενημερώσατε, με
ανάρτηση της προκήρυξης στην ιστοσελίδα
σας προκειμένου να συμμετέχουν
περισσότεροι δημότες σας και συμπολίτες
μας στη διαδικασία.
Εμείς
πάντως δηλώνουμε ότι είμαστε υπέρ της
διαφάνειας και της αντικειμενικότητας
και είναι το μόνο σημείο της καταγγελίας
που συμφωνούμε απόλυτα.
Διαφάνεια
και αντικειμενικότητα για να συνεχίσει
το πρόγραμμα, όπως εσείς δηλώσατε στην
επιστολή. Δανειζόμαστε δικά σας Λόγια.
Μένει
να δούμε την αλήθεια ή μάλλον θα δουν
την αλήθεια όλοι οι δημότες και θα
κρίνουν οι ίδιοι.
Με
την επιφύλαξη των Νομίμων Δικαιωμάτων
μας.
Ο
Φορέας ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button