ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

"Οι κομματικές δεσμεύσεις Μαραβέλια, σε αρμονία με το μνημόνιο"

  • Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στον Δήμο μας
  • Ο Δήμαρχος, έστω και Τώρα, να σταθεί ενεργά στο πλευρό τους
Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στους Δήμους που αγωνίζονται ενάντια στις απολύσεις, για την προστασία και την διαφύλαξη της εργασίας τους.
Η απόφαση της μνημονιακής Κυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μέσω του αρμόδιου Υπουργού να θέσει σε διαθεσιμότητα τις υπηρεσίες των σχολικών φυλάκων και της δημοτικής αστυνομίας, οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους στην απόλυση και τις οικογένειές τους στην οικονομική και κοινωνική εξαΰλωση.
Όσον αφορά τα του Δήμου μας, θέλουμε για μια ακόμη φορά να εκφράσουμε την πλήρη υποστήριξη και αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους και τους καλούμε να δώσουν με πείσμα και μαχητικότητα τον δίκαιο αγώνα τους.
Σχετικά με την θέση του Δημάρχου ότι ταυτίζεται με την λεγόμενη εσωτερική κινητικότητα των υπαλλήλων, πρέπει να του επισημάνουμε ότι στα μνημονιακά χρόνια που ζούμε αυτή η θέση αποτελεί τον “δούρειο ίππο” για απολύσεις.
Τον καλούμε να βρεθεί ενεργά δίπλα στους εργαζόμενους, ξεφεύγοντας έστω και τώρα, από τις κομματικές του δεσμεύσεις, που είναι σε απόλυτη αρμονία με τις μνημονιακές επιταγές.
Ενωμένοι, Πολίτες Χαϊδαρίου και Εργαζόμενοι στον Δήμο μας, να δώσουμε τον αγώνα για την ανατροπή της σημερινής καθεστωτικής τάξης πραγμάτων.
Για το δικαίωμα στην εργασία, την Παιδεία, την Υγεία, τον Πολιτισμό.
Για μια Αυτοδιοίκηση με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, στα χέρια των Πολιτών.
Η Γραμματεία
της Ένωσης Πολιτών Χαϊδαρίου
11/7/2013
Για επικοινωνία στο: [email protected]

Ιστολόγιο : epoliton.wordpress.com

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button