ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Τα καλά νέα. Μένει το Δημαρχείο στο Χαϊδάρι, αγώνας για να επιστρέψουν ΙΚΑ – Εφορία

“Ομάδα που κερδίζει”, δημιουργείται στο παρασκήνιο για το Χαϊδάρι.

Η αγανάκτηση των δημοτών έχει χτυπήσει κόκκινο με τη διαρκή απαξίωση της πόλης από τότε που ξέσπασε η κρίση. Πέρα από τα καθημερινά – οικογενειακά προβλήματα, το ποτήρι ξεχείλισε με τις αλλεπάλληλες απώλειες δημόσιων υπηρεσιών, που προκαλούν αφόρητη πίεση στους πολίτες. Εφορία – ΙΚΑ – Ταχυδρομείο Δάσους έχουν βάλει λουκέτο. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η φήμη ότι και το Δημαρχείο Χαϊδαρίου θα μεταφερθεί στο Αιγάλεω, μια και το κτήριο απειλείται με κατασχετήρια για τα χρέη του Δήμου σε μεγαλοϊδιοκτήτες που δικαιώνονται από το Κτηματολόγιο και ζητούν υπέρογκες αποζημιώσεις για οικόπεδα που μέχρι τώρα θεωρούνταν δημοτικά.

Μπροστά στο διαφαινόμενο στραπάτσο, πολιτικό και ηθικό, πρώην και νυν κορυφαία στελέχη του Δήμου και πολιτικές προσωπικότητες των κομμάτων εξουσίας ενώνουν τις δυνάμεις τους, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, για να αντιστρέψουν την καταστροφική πορεία της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κινεί τα νήματα ώστε να δημιουργηθεί υπόγειο “μέτωπο δράσης” με τοπικούς πολιτικούς που είχαν λόγο στην προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά, πιθανώς και στην επόμενη Μητσοτάκη, ώστε να έχει προοπτική σε βάθος χρόνου η κίνηση.

Η κοινή δράση και πίεση αρχίζει να αποδίδει καρπούς και ήδη σχεδιάζεται η παραμονή του Δημαρχείου μας στο Χαϊδάρι. Μελλοντικά ελπίζεται ότι θα ξαναανοίξουν το “Θεαθήναι”, η εμβληματική καφετέρια “Il Mondo” και θα ξαναμπεί σε κυκλοφορία το τρίκυκλο του Αργύρη με το περίφημο υπαίθριο σουβλάκι. Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν και η ομάδα αποδείξει την αποτελεσματικότητά της, θα προχωρήσει στο επόμενο μεγάλο άλμα, δηλαδή την επαναφορά της Εφορίας και του ΙΚΑ στο Χαϊδάρι.

Το “Χαϊδάρι Σήμερα” έχει, όπως πάντα, τις πληροφορίες για τα πρόσωπα – κλειδιά της ομάδας δράσης των πρώην και νυν χαϊδαριώτικων κυβερνητικών – κομμάτικών στελεχών:  Δημήτρης Βίτσας, Δημήτρης Μαραβέλιας, Μάριος Λιακόπουλος. Συντονιστής ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος.

Η σημερινή αποκάλυψη πιστοποιεί ότι το πολιτικό σύστημα ξέρει να ομονοεί και να δουλεύει παραγωγικά, όταν πρόκειται για το κοινό καλό.

Σας έχω κι άλλο καλό νέο: Άνοιξε με πλήρη ανάπτυξη κλινικών και το Νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα, που βλέπετε πίσω μου έρημο στα χρόνια των μνημονιακών κυβερνήσεων.

    Τα καλά νέα. Μένει το Δημαρχείο στο Χαϊδάρι, αγώνας για να επιστρέψουν ΙΚΑ - Εφορία 1
    Επιτέλους, βάλαμε τα πράγματα στο σωστό δρόμο! Για το Χαϊδάρι ρε γαμώτο!
    Τα καλά νέα. Μένει το Δημαρχείο στο Χαϊδάρι, αγώνας για να επιστρέψουν ΙΚΑ - Εφορία 3
    Έλα Δημήτρη, πάει κι αυτό! Τον έψησα τον Κυριάκο και είπε ok, παραιτείται από τη διεκδίκηση 
    του οικοπέδου στον Προφήτη Ηλία. 

    Παρόμοια Άρθρα

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Back to top button