ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Απολυμάνσεις σε όλα τα σχολεία του Χαϊδαρίου

Σε συστηματικές απολυμάνσεις των σχολείων όλων των βαθμίδων προχωράει από την Τετάρτη 4 Μαρτίου ο Δήμος Χαϊδαρίου. Σκοπό έχουν την τήρηση των κανόνων υγιεινής, σε συνδυασμό με τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού.

Συνεργεία εργολήπτριας εταιρείας απολυμαίνουν εντατικά όλους τους σχολικούς χώρους, σε κάθε σημείο, έως τα πόμολα και τους διακόπτες ηλεκτρικού. Οι απολυμάνσεις ξεκινούν κάθε μεσημέρι με τη λήξη των μαθημάτων και τελειώνουν αργά το βράδυ. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι τελείως ακίνδυνα, γι’ αυτό το λόγο το αμέσως επόμενο πρωινό  τα μαθήματα γίνονται. Για τις απολυμάνσεις ήταν ενημερωμένοι οι διευθυντές, οι διδάσκοντες και οι εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. Οι απολυμάνσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής 8 Μαρτίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, σύντομα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες απολύμανσης στα ΚΑΠΗ, στο κέντρο φροντίδας ΑμεΑ του Δήμου ΕΡΕΙΣΜΑ και σε άλλους χώρους όπου συναθροίζονται ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι όλα τα παραπάνω μέτρα λαμβάνονται για προληπτικούς λόγους. Όπως τονίζουν οι ειδικοί επιστήμονες και το Υπουργείο Υγείας, με την σωστή τήρηση των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για όλους τους κανόνες και τα μέτρα προσωπικής προφύλαξης που πρέπει να τηρούνται από τις δημοσιεύσεις στα ηλεκτρονικά μέσα του Δήμου. Έντυπο με τις σχετικές οδηγίες διανέμεται από το Γραφείο Δημότη, στο ισόγειο του Δημαρχείου.

Απολυμάνσεις σε όλα τα σχολεία του Χαϊδαρίου 3

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button