ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Aπεγκλωβισμοί από την Πυροσβεστική στη Λεωφόρο Σχιστού

Η Λεωφόρος Σχιστού έκλεισε πρόσκαιρα για την κυκλοφορία των οχημάτων και εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου να απομακρυνθούν οι επιβάτες και τα οχήματα.

Η Λεωφόρος Σχιστού έκλεισε από το ύψος της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη έως και τη συμβολή με τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία,  η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Σχιστού αποκαταστάθηκε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λίγο πριν τις 10.00.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ στο σημείο εγκλωβίστηκαν περίπου 15 άτομα και γι’ αυτό κλήθηκε η Πυροσβεστική για να προχωρήσει αρχικά στον απεγκλωβισμό και στη συνέχεια στην απομάκρυνση των οχημάτων. Όπως αναφέρεται, τα περισσότερα οχήματα δεν είχαν προμηθευτεί αντιολισθητικές αλυσίδες.

Νωρίς το βράδυ στο Χαϊδάρι υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή του Δαφνιού και σε τμήμα του Δάσους, μεταξύ 7 μμ και 7.40 μμ., λόγω πτώσης δέντρου στη Λ. Αθηνών, το οποίο απομάκρυνε η πυροσβεστική και ο ΔΕΔΔΗΕ.

Επίσης, όπως μας πληροφορούν αναγνώστες μας υπάρχουν πτώσεις δέντρων και σπασίματα κλαδιών σε κήπους.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button