ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ανυψώνεται απόψε η γέφυρα στο Παλατάκι – Κλειστή η Λ. Αθηνών – Πότε ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σήμερα βράδυ Σαββάτου προς Κυριακή θα γίνει η επιχείρηση ανύψωσης στα βάθρα τού μεταλλικού καταστρώματος με τον χαλύβδινο τοξωτό φορέα της πεζογέφυρας στο Παλατάκι.

Για το λόγο αυτό η Τροχαία εξαγγέλλει τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο (15-16/7) στη Λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής πεζογέφυρας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Καλορίζικη! Καρέ καρέ η εντυπωσιακή ανύψωση της πεζογέφυρας των 94 τόνων πάνω από τη Λ. Αθηνών

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

– Ολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αθηνών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 15-07-2023 και ώρα 22:00 έως την Κυριακή 16-07-2023 και ώρα 09:00.

– Ολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αθηνών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, την Κυριακή 16-07-2023 και από ώρα 02:00 έως 06:00.

– Ολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Φαβιέρου προς διασταύρωση με τη Λ. Αθηνών, κατά το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 15-07-2023 και ώρα 23:00 έως την Κυριακή 16-07-2023 και ώρα 09:00.

Ειδικότερα:

-Καθολικός αποκλεισμός του οδοστρώματος στο τμήμα της Λ. Αθηνών από την οδό Καραϊσκάκη έως την οδό Αγωνιστών.

-Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από 4 σε 2 της Λ. Αθηνών (στη δεξιά πλευρά στο ρεύμα προς Αθήνα) σε μήκος 290μ. πριν από την οδό Ανεξαρτησίας και ακολούθως περιορισμός από 2 σε 1 έως την οδό Αγωνιστών.

-Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από 4 σε 3 της Λ. Αθηνών (στη δεξιά πλευρά στο ρεύμα προς Ελευσίνα) σε μήκος 135μ. πριν από την οδό ‘Ανοιξης και ακολούθως περιορισμός 2 επιπλέον δεξιών λωρίδων σε μήκος 250μ. έως την οδό Φαβιέρου.

-Καθορισμός του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 60χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Αθηνών και στο τμήμα της 500μ. πριν την έναρξη του περιορισμού των δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας (ρεύμα προς Αθήνα και ρεύμα προς Ελευσίνα) έως τα 100μ. πριν την έναρξη του περιορισμού των δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας (ρεύμα προς Αθήνα και προς Ελευσίνα).

-Καθορισμός του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 40χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Αθηνών και στο τμήμα της 100μ. πριν την έναρξη του περιορισμού των δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας (ρεύμα προς Αθήνα και ρεύμα προς Ελευσίνα) έως την εκτροπή της κυκλοφορίας (ρεύμα προς Αθήνα και προς Ελευσίνα).

-Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Αθηνών και στο τμήμα της 300μ. πριν την έναρξη του περιορισμού των δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας (ρεύμα προς Αθήνα και ρεύμα προς Ελευσίνα).

-Καθορισμός του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Φαβιέρου με κατεύθυνση προς τη Λ. Αθηνών και στο τμήμα της 25μ. πριν τη συμβολή της με την τριγωνική νησίδα.

-Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Φαβιέρου με κατεύθυνση προς τη Λ. Αθηνών και στο τμήμα της 25μ. πριν τη συμβολή της με την τριγωνική νησίδα.

Ανυψώνεται απόψε η γέφυρα στο Παλατάκι - Κλειστή η Λ. Αθηνών - Πότε ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 3

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των παρακαμπτήριων οδών ως εξής:

-Για τα οχήματα με κατεύθυνση από Eλευσίνα προς Αθήνα, θα ακολουθείται η παράκαμψη:

Λ. Αθηνών, δεξιά Αγωνιστών Στρ. Χαϊδαρίου, συνέχεια αριστερά Ρόδου, αριστερά Καραϊσκάκη, δεξιά Λ. Αθηνών.

-Για τα οχήματα με κατεύθυνση από Αθήνα προς Ελευσίνα, θα ακολουθείται η παράκαμψη:

Λ. Αθηνών, δεξιά Φαβιέρου, αριστερά στο τέλος της τριγωνικής νησίδας, δεξιά Λ. Αθηνών.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button