ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ανδρέας Σταθόπουλος: Καλύτερα σχολεία, καλύτερη πόλη!

γράφει ο Ανδρέας Σταθόπουλος                                                                      υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος – “Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου”

Γεννήθηκα στο Χαϊδάρι όπου και είμαι μόνιμος κάτοικος.

Είμαι τελειόφοιτος του Φυσικού Τμήματος του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Φυσικές Επιστήμες. Δούλεψα για πολλά χρόνια στην ιδιωτική Εκπαίδευση (Φροντιστήρια) και ως αναπληρωτής καθηγητής στο Δημόσιο Σχολείο. Από το 2006 διορίστηκα ως μόνιμος καθηγητής στη Δημόσια εκπαίδευση. 

Τα τελευταία δύο χρόνια είμαι καθηγητής στο 2ο Λύκειο Χαϊδαρίου. 

Με την πείρα από τη συμμετοχή μου στο γονεϊκό και εκπαιδευτικό κίνημα, θα ήθελα να βοηθήσω τον αγώνα των «Πολιτών σε Δράση», για ένα Δημοτικό Συμβούλιο που θα στηρίζει ολόπλευρα τα σχολεία του Χαϊδαρίου.

Είπα ναι στο κάλεσμα του Θοδωρή Σπηλιόπουλου

Για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου δέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του Θοδωρή Σπηλιόπουλου, να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Δημοτική παράταξη των «Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου».

Τη θεωρώ τιμητική, γιατί οι «Πολίτες σε Δράση», αλλά και ο επικεφαλής Θ. Σπηλιόπουλος από τις πρώτες κιόλας ημέρες της εκλογής του ως δημοτικός Σύμβουλος, στις δημοτικές Εκλογές του 2014 μέχρι και σήμερα επέδειξε μια συνεπή και σταθερή πορεία στα Δημοτικά Δρώμενα:

  • Με πραγματικό ενδιαφέρον και με προτάσεις για τα προβλήματα της πόλης (συγκοινωνιακό, κυκλοφοριακό, καθαριότητα, ανακύκλωση…)
  • Για την ανάδειξη της πολιτιστικής- ιστορικής κληρονομιάς της πόλης μας
  • Για τα γενικότερα προβλήματα που απασχόλησαν ή απασχολούν το δήμο μας (προσφυγικό…)

Για πολλά χρόνια συμμετείχα σε Δ.Σ. συλλόγων Γονέων(14ο Δημ. Σχολείο Χαϊδαρίου, 2ο Γυμν. Χαϊδαρίου, 2ο Λύκειο Χαϊδαρίου), στην Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου, στο Δ.Σ. της

Β΄ ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής και ως εκπρόσωπος των καθηγητών στην ΔΕΠ του Δήμου Χαϊδαρίου.

Αξιοποιώντας την πείρα που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια από τη συμμετοχή μου στο γονεϊκό και εκπαιδευτικό κίνημα, θα ήθελα να βοηθήσω την προσπάθεια και τον αγώνα των «Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου», για ένα Δημοτικό Συμβούλιο που θα στηρίζει ολόπλευρα τα σχολεία του Χαϊδαρίου:

  • Με εποικοδομητική συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και εκπαιδευτικών.
  • Με κατανομή των οικονομικών πόρων με διαφάνεια και με βάση τις πραγματικές ανάγκες ή ελλείψεις των σχολείων.
  • Με την υλοποίηση προγραμμάτων (π.χ. ανακύκλωσης) που να συμβάλλουν στην ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης στους μαθητές.
  • Με την διερεύνηση και αξιοποίηση μορφών και τρόπων επικοινωνίας με τους εκπαιδευτικούς, ώστε οι μαθητές να έρχονται σε επαφή με την ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης μας, αλλά και της πατρίδα μας.

Καλώ τον κάθε Χαϊδαριώτη και Χαϊδαριώτισα να ενισχύσει την προσπάθειά μας αυτή, για να πάμε τον τόπο μας, το Χαϊδάρι μας, ένα βήμα πιο μπροστά!

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button