ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αγία Μαρίνα: “Δίνουμε έκπτωση και στους Χαϊδαριώτες για το πάρκινγκ του Σταθμού, αν ζητηθεί!”

 

Η επίσημη ανακοίνωση της χορήγησης ειδικής έκπτωσης στους κατοίκους Αιγάλεω και Αγίας Βαρβάρας για να παρκάρουν στον χώρο στάθμευσης του Σταθμού Αγία Μαρίνα ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για τους Χαϊδαριώτες.

Ρωτήσαμε λοιπόν την εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ ΑΕ) “προς τι η διάκριση σε βάρος των Χαϊδαριωτών” και πήραμε μια πολύ σημαντική δέσμευση: Είναι έτοιμοι να δώσουν το “μπόνους” και στο Χαϊδάρι, μόλις αυτό ζητηθεί!

Στο δημοσίευμά μας (14 Δεκεμβρίου) αναφερόταν ότι η εταιρεία ΣΤΑΣΥ υπέγραψε, στις 12  Δεκεμβρίου 2017, συμφωνίες συνεργασίας για τη χρήση των χώρων στάθμευσης σε σταθμούς του Μετρό με τους Δήμους Αγίας Παρασκευής, Αιγάλεω και Αγίας Βαρβάρας. Οι συμφωνίες αφορούν τους χώρους στάθμευσης στο σταθμό «Νομισματοκοπείο» (με το Δήμο Αγ. Παρασκευής) και στο σταθμό «Αγ. Μαρίνα» (με τους Δήμους Αιγάλεω και Αγ. Βαρβάρας). Με αυτές δίνεται δυνατότητα τους δημότες των δήμων αυτών να κάνουν χρήση των υπηρεσιών των αντίστοιχων χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων με έκπτωση 20% επί των αρχικών τιμών του επίσημου τιμοκαταλόγου, με την επίδειξη βεβαίωσης μόνιμου κατοίκου την οποία θα εκδώσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του κάθε Δήμου.

Το “Χαϊδάρι Σήμερα” απευθύνθηκε στον πρόεδρο της ΣΤΑΣΥ, κ. Σταύρο Στεφόπουλο, ρωτώντας γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται και το Χαϊδάρι στη συμφωνία αυτή και τι πρέπει να γίνει για να επανορθωθεί η αδικία σε βάρος των κατοίκων του.

Ακολουθεί η απάντηση που λάβαμε από το Γραφείο Τύπου της εταιρείας:

“Οι συμφωνίες συνεργασίας με τους Δήμους Αιγάλεω και Αγίας Βαρβάρας, για τη χρήση του χώρου στάθμευσης στο σταθμό «Αγ. Μαρίνα» του Μετρό από τους δημότες τους με  έκπτωση 20% επί των αρχικών τιμών του  επίσημου τιμοκαταλόγου, προέκυψαν μετά από κοινό αίτημα που υπέβαλλαν στη Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ οι δήμαρχοι των δύο παραπάνω Δήμων.

Αν ανάλογο αίτημα υποβληθεί και από τον Δήμο Χαϊδαρίου με χαρά θα ανταποκριθούμε σε αυτό με την υπογραφή ανάλογης συμφωνίας συνεργασίας.

Την εμπορική εκμετάλλευση του εν λόγω χώρου στάθμευσης την έχει η ΣΤΑΣΥ, οι δε τιμές του τιμοκαταλόγου (με ή χωρίς την έκπτωση) έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΣΤΑΣΥ www.stasy.gr , όπου και μπορείτε να τις αναζητήσετε”

Να υποβληθεί αίτημα

Ο δρόμος είναι ανοιχτός λοιπόν για να έχουν καλύτερη τιμή οι συμπολίτες που φτάνουν με το αυτοκίνητο στο Σταθμό. Και είναι πολλοί λόγω της προβληματικής συγκοινωνίας. Σημειώνουμε επίσης ότι η Τροχαία μοιράζει κλήσεις στους παράνομα παρκαρισμένους στην Ιερά Οδό και τους γύρω δρόμους.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου έχει το λόγο.

Ο ελεγχόμενος χώρος στάθμευσης του σταθμού Αγία Μαρίνα είναι συνολικής χωρητικότητας 383 θέσεων εκ των οποίων 19 προορίζονται για ΑμΕΑ. Λειτουργεί Δευτέρα – Πέμπτη  05:15 – 01:00 της επομένης και Παρασκευή -Σάββατο 05:15 – 03:00 της επομένης.  Κυριακές και αργίες παραμένει κλειστός. Παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληροφόρησης για τις ελεύθερες θέσεις, ενώ όλος ο χώρος εποπτεύεται από Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης καλύπτοντας τις ανάγκες ασφάλειας για τους χρήστες και τα οχήματα. 

Για τις τιμές κοιτάξτε εδώ.

Αγία Μαρίνα: "Δίνουμε έκπτωση και στους Χαϊδαριώτες για το πάρκινγκ του Σταθμού, αν ζητηθεί!" 2 Αγία Μαρίνα: "Δίνουμε έκπτωση και στους Χαϊδαριώτες για το πάρκινγκ του Σταθμού, αν ζητηθεί!" 4

Αγία Μαρίνα: "Δίνουμε έκπτωση και στους Χαϊδαριώτες για το πάρκινγκ του Σταθμού, αν ζητηθεί!" 6Αγία Μαρίνα: "Δίνουμε έκπτωση και στους Χαϊδαριώτες για το πάρκινγκ του Σταθμού, αν ζητηθεί!" 8

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button