Χαϊδάρι Σήμερα Αντικατάσταση Κώστα Βορέα - Ποιος είναι ο νέος αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας 2
Κώστας Βορέας

 

Η χτεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (19 Δεκεμβρίου) ξεκίνησε με μια σημαντική αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η στιγμή που ο 71χρονος Κώστας Βορέας μίλησε για την αποχώρησή του από τη θέση του αντιδημάρχου, λόγω ηλικίας όπως είπε ο ίδιος, ήταν συγκινητική. Την ίδια ώρα ανακοινώθηκε το όνομα του νέου αντιδημάρχου.

Ο Κώστας Βορέας είναι ένα από τα μακροβιότερα πρόσωπα στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου, που τα τελευταία δύο χρόνια εργάστηκε από τη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας. 

Φανερά συγκινημένος δήλωσε εχτές ενώπιον του Δ.Σ.: “Ευχαριστώ τον χαϊδαριώτικο λαό, που εδώ και 2ο χρόνια με εκλέγει δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του ΚΚΕ. Τα χρόνια μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω, αλλά θα βοηθάω τη διοίκηση από οποιοδήποτε πόστο”. 

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, ο Κώστας Βορέας αντικαθίσταται λόγω ηλικίας και λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας.

Κώστας Σταθάς

Νέος αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας αναλαμβάνει ο 32χρονος πολιτικός μηχανικός Κώστας Σταθάς, που εκλέχτηκε στην τέταρτη θέση με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στις δημοτικές εκλογές του 2014. Ο δήμαρχος τον χαρακτήρισε “παιδί της πιάτσας”, λόγω του επαγγέλματός του. Είναι πτυχιούχος του ΕΜΠ και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. 

Η συγκεκριμένη αντιδημαρχία, την οποία ο Μ. Σελέκος χαρακτηρίζει νευραλγική για την πόλη διότι ασχολείται με την ανάπτυξή της, είναι η μοναδική στην οποία έχουν σημειωθεί αλλαγές προσώπων στη θητεία αυτής της δημοτικής αρχής. Από τον Ηλία Βαρυτιμιάδη πήγαμε στον Κώστα Βορέα και τώρα στον Κώστα Σταθά.