ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

ΟΑΣΑ: Παρέμβαση στο δρομολόγιο της γραμμής 892 Αγία Μαρίνα – Αττικό Νοσοκομείο

ΟΑΣΑ: Παρέμβαση στο δρομολόγιο της γραμμής 892 Αγία Μαρίνα - Αττικό Νοσοκομείο 1Με ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΑ γνωστοποίησε αλλαγή στη Λεωφορειακή Γραμμής 892 ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ – ΧΑΪΔΑΡΙ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, με στόχο τη βελτίωση της παρεχόμενης εξυπηρέτησης προς το επιβατικό κοινό και ιδιαίτερα όσων μετακινούνται από και προς το Αττικό Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, προστέθηκε ένα ακόμη λεωφορείο στην καθημερινή δύναμη της γραμμής. Με τον τρόπο αυτό η συχνότητα των δρομολογίων κατά τις ώρες αιχμής ορίζεται πλέον ανά 25 λεπτά από 30 με 35 λεπτά που ήταν πριν.

Το 892 διέρχεται από την Ελ. Βενιζέλου στην Αγ. Βαρβάρα, στην διασταύρωση του Πράκτικερ στρίβει αριστερά στην Ιερά Οδό (περίπου 200 μ. από σταθμό Αγ. Μαρίνα), μετά δεξιά στην Καραϊσκάκη, ανεβαίνει την Δαβάκη και από την Αγ. Στρατοπέδου περνάει στην Λ. Αθηνών και μέσω Ηρακλέους κατευθύνεται προς το Αττικό Νοσοκομείο. 

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ κ. Ιωάννης Σκουμπούρης, «οι τροποποιήσεις αυτές ικανοποιούν διαχρονικά κοινωνικά αιτήματα περιοχών της Δυτικής Αθήνας. Ο ΟΑΣΑ στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας διερευνά διαρκώς βελτιωτικές παρεμβάσεις των υφιστάμενων Γραμμών και προχωρά στην ίδρυση  νέων Γραμμών ύστερα από επιτόπια έρευνα των αρμόδιων υπηρεσιών και σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες. Οι παρεμβάσεις αυτές θα κινηθούν, μεταξύ των άλλων, σε τρεις θεματικές κατευθύνσεις:
α) Εξυπηρέτηση υπερτοπικών Κέντρων Υγείας (Νοσοκομεία).
β) Εξυπηρέτηση Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.
γ) Εξυπηρέτηση των μετακινήσεων σε περιοχές ιδιαίτερης συγκέντρωσης του κόσμου της εργασίας.
Κύριο μέλημά μας αποτελεί η παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό και σε αυτήν την προσπάθεια εντάσσεται μια σειρά ακόμη σημαντικών δράσεων, όπως το έργο της τηλεματικής που ήδη εφαρμόζεται με επιτυχία και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που θα εφαρμοστεί το επόμενο διάστημα.
Στην επόμενη περίοδο, πριν από συγκοινωνιακές παρεμβάσεις, ο ΟΑΣΑ θα θέτει τις προτάσεις βελτίωσης σε δημόσια διαβούλευση με το επιβατικό κοινό».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button