ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ζορμπάς χορεύει με τα σκουπίδια

Στην ετοιμασία της πόλης απέναντι στα καιρικά φαινόμενα και ειδικά στην διαχείριση των σκουπιδιών αναφέρεται η κ. Ελισάβετ Μπούρα, που μάς έστειλε τις φωτογραφίες από το κέντρο Χαϊδαρίου και σχολιάζει.

Ελισάβετ Μπούρα
Πεζόδρομος Στρατάρχη Καραϊσκάκη και Σάμου, περιμένοντας τον Ζορμπά. Ποιος τα παράτησε έρμαια της βροχής; (Τελάρα και κουτιά λογικά ανήκουν σε επαγγελματίες).
Σάμου και Πόντου. Πέρασε ο φορτωτής και καθάρισε. Όσα έμειναν σε πεζοδρόμιο και δρόμο (κίνδυνος ολισθηρότητας) απασχόλησαν κανέναν;

Επίσης η αναγνώστρια Giusy Dg σχολίασε στη σελίδα μας στο fb σήμερα το πρωί, επίσης για την οδό Σάμου:

Giusy Dg Καλό θα ήταν οι υπεύθυνοι, να δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον για την περιοχή και ειδικά γι’αυτό το θέμα! Υπάρχει ένα σημείο, Σάμου & Κερασούντος γωνία, που είναι ΠΑΝΤΑ γεμάτο από κλαδιά, ξύλα, έπιπλα, κούτες κ.λπ. που αφήνει ο καθένας, με αποτέλεσμα να σχηματίζεται βουνό και να μην είναι ποτέ καθαρό αυτό το σημείο. Και δεν μιλάμε και για τα φαγητά που αφήνουν χύμα τα μαγαζιά στο πεζοδρόμιο! ‘Ο,τι χειρότερο! Κοντεύει μήνας που δεν τα έχουν μαζέψει, σε λίγο θα κλείσει ο δρόμος! Να σημειωθεί, ότι υπάρχει φροντιστήριο εκεί, πάνε παιδιά, που σημαίνει ένας λόγος παραπάνω να είναι πεντακάθαρα! Να υπάρχει και λίγο συνείδηση και σεβασμός, από τον καθένα μας, και από ιδιώτες και από καταστηματάρχες και εστιάτορες… για όλους μας!
Στην ίδια πόλη ζούμε και θέλουμε τα καλύτερα!

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button