ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ζωγραφίζοντας την οδική ασφάλεια, στην πύλη του σχολείου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαϊδαρίου και την εθελοντική ομάδα “Μαμάδες στο δρόμο”, εκμεταλλεύτηκαν την λαμπερή μέρα για μια όμορφη δράση, με στόχο την οδική ασφάλεια. Μικροί και μεγάλοι ζωγράφισαν τις διαβάσεις του Σχολείου, Κυπρίων Αγωνιστών & Καλαβρύτων.

Η συμμετοχή των παιδιών, αλλά και των γονέων τους στη διαδικασία δημιουργίας των διαβάσεων αποτελεί μία αφορμή να κατανοηθεί από όλους η μεγάλη σημασία της διάβασης στη χρήση του δρόμου. Ακόμη, με την δράση αυτή ο Σύλλογος θέλει να ομορφύνει το δρόμο.

Το μήνυμα της δράσης ήταν “να εξοικειωθούμε όλοι στην ιδέα ότι προέχει η ασφάλεια στη μετακίνηση, να περάσουμε το μήνυμα του σεβασμού στον πεζό, πόσο μάλλον των παιδιών στην καθημερινότητά τους, στο σχοερίο”.

Φωτογραφίες Μαρία Παπακώστα.

Ζωγραφίζοντας την οδική ασφάλεια, στην πύλη του σχολείου 1 Ζωγραφίζοντας την οδική ασφάλεια, στην πύλη του σχολείου 3 Ζωγραφίζοντας την οδική ασφάλεια, στην πύλη του σχολείου 5 Ζωγραφίζοντας την οδική ασφάλεια, στην πύλη του σχολείου 7

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button