ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητείται φιλότιμο

Οι εργασίες αποπεράτωσης του Βρεφονηπιακού Σταθμού της ΔΥΠΑ στο Άνω Δάσος βρίσκονται σε εξέλιξη (αναλυτικά Νέα εργολαβία 930.000 € στον Βρεφονηπιακό του Άνω Δάσους).

Μέρος των εργασιών είναι η καθαίρεση τσιμεντένιων στοιχείων στον περιβάλλοντα χώρο. Δυστυχώς, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, πολλά θραύσματα πέφτουν έξω στον δρόμο και τα παρτέρια.

Στο σημείο αυτό ανεβαίνει μονονοπάτι από την Βεργίνας προς την Ακροπόλεως, το οποίο χρησιμοποιούν πολλοί κάτοικοι. Για μεγάλο διάστημα ο δρόμος ήταν γεμάτος κομμάτια από τσιμέντο και πολύ επικίνδυνος, ιδιαίτερα τη νύχτα. Μετά από μεγάλες πιέσεις επί μέρες, ο εργολάβος απομάκρυνε μερικά, αλλά όχι όλα.

Ζητείται φιλότιμο 3

Επίσης είναι οφθαλμοφανές ότι είναι γεμάτα θραύσματα τα παρτέρια, τα οποία έχουν κατασκευάσει οι περίοικοι για να κρυφτεί κάπως το αίσχος των πανύψηλων τσιμεντένιων αντιστηρίξεων του κτηρίου.

Αυτά τα τσιμέντα βρίσκονται ριγμένα εκεί περίπου τρεις εβδομάδες. Θα μπορούσε κάποιος να επικαλεστεί νόμους και υποχρεώσεις για τα εκτελούμενα έργα. Όμως υπάρχει και κάτι πιο σημαντικό: Το φιλότιμο. Απαλλάσσεται το Δημόσιο από αυτή την ελληνική ιδιότητα;

Υπεύθυνη είναι και η ΔΥΠΑ, ως αναθέτουσα αρχή του έργου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:
Κυρία Μιχαηλίδου, μπορείτε να κάνετε κάτι για το μπούνκερ του Χαϊδαρίου;


    Παρόμοια Άρθρα

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Back to top button