ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Υψώθηκε σήμερα στο Δημαρχείο η σημαία της Παλαιστίνης – Ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Δημοτική Αρχή στηρίζει τις κινητοποιήσεις των φοιτητικών συλλόγων, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει ολονύχτιες διαμαρτυρίες ενάντια στην σφαγή του Παλαιστινιακού λαού, όπως στηρίζει εν γένει τον αγώνα των Παλαιστινίων για δικό τους ανεξάρτητο κράτος.

Οι εικόνες των δεκάδων χιλιάδων νεκρών παιδιών στην Λωρίδα της Γάζας είναι εικόνες που συγκλονίζουν όλο τον κόσμο, ο οποίος ξεσηκώνεται σε όλο τον πλανήτη για να σταματήσει η γενοκτονία από το Ισραήλ. Ευθύνες έχουν και η τωρινή ελληνική κυβέρνηση μαζί με τις προηγούμενες και τα κόμματα που έχουν ψηφίσει και έχουν υπερθεματίσει υπέρ της εμπλοκής της χώρας μας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, που στηρίζουν και ενισχύουν τη δολοφονική μηχανή του Ισραήλ.

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου ενώνει τη φωνή της με όλους όσοι εξεγείρονται, με όλους όσοι διεκδικούν να σταματήσει η γενοκτονία, να αποσυρθούν άμεσα οι Ισραηλινές δυνάμεις από την Λωρίδα της Γάζας και την Δυτική Όχθη και να αναγνωριστεί ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος. Γι’ αυτό το λόγο η Παλαιστινιακή σημαία υψώθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του Χαϊδαρίου, ώστε και από εδώ να σταλεί ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα: Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης!

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button