ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Υποχώρηση εδάφους στη διασταύρωση Λεωφόρου Αθηνών και Πύλου

Η ξαφνική υποχώρηση εδάφους έγινε άμεσα αντιληπτή από εργαζόμενο σε παρακείμενη επιχείρηση και χάρη στην άμεση παρέμβασή του αποφεύχθηκε ατύχημα στη διασταύρωση Λεωφόρου Αθηνών και Πύλου.

Υποχώρηση εδάφους

Το οδόστρωμα υποχώρησε και το χάσμα που εμφανίστηκε ήταν μια επικίνδυνη παγίδα για ΙΧ και μηχανάκια που έστριβαν στην πρώτη είσοδο του Δάσους. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία από κάτω κυλάει νερό και “τρώει” το έδαφος, γι’ αυτό είναι πιθανό να μεγαλώσει η τρύπα.

Υποχώρηση εδάφους στη διασταύρωση Λεωφόρου Αθηνών και Πύλου 1

Συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου 27/5, οπότε ο πολίτης έβαλε εμπόδιο για να σημάνει το πρόβλημα και κάλεσε Δήμο και ΕΥΔΑΠ. Ο Δήμος έβαλε τις κορδέλες και έκλεισε τον δρόμο. Η αποκατάσταση είναι έργο της ΕΥΔΑΠ, η οποία όμως θα έρθει τη Δευτέρα… Μέχρι τότε υπομονή και προσοχή.

Για την καθίζηση του οδοστρώματος στην Πύλου δείτε και αυτό: Ξεκίνησε το έργο αποκατάστασης της οδού Πύλου – Άχθος η γραφειοκρατία

Όπως είναι γνωστό στο σημείο αυτό είναι πολύ συχνή η υποχώρηση του εδάφους, καθώς υπάρχει προβληματική συμβολή αγωγού οβρίων που κατεβαίνει από το ανατολικό δάσος με μικρότερης διατομής αγωγό στη Λ. Αθηνών. Το περίεργο είναι ότι αυτή την περίοδο δεν έχουμε βροχές, οπότε είναι άγνωστη η προέλευση του νερού που προκάλεσε το πρόβλημα.

υποχώρηση εδάφους
Η υποχώρηση εδάφους είναι πολύ συχνό φαινόμενο στο σημείο αυτό. Οριστική λύση θα έρθει μόνο όταν κατασκευαστεί ο κεντρικός αντιπλημμυρικός αγωγός της Λ. Αθηνών.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button