ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Β. Καρατζαφέρης: Το Χαϊδάρι είναι πολύ ψηλά στις καρδιές μας για να το προσγειώσουμε απότομα

Χαϊδαριώτες και Χαϊδαριώτισσες,

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ιδιαίτερα τιμητική ψήφο σας, την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Από το 2014 που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, η εμπιστοσύνη που μου δείχνετε  με συγκινεί και μου δίνει την δύναμη και την δυνατότητα να προσφέρω στον τόπο μου, το Χαϊδάρι που αγαπώ.

Καλώ όλους την δεύτερη Κυριακή να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά για το Χαϊδάρι μας. Να σκεφτούν το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας. Να ψηφίσουν για Δήμαρχο τον Βαγγέλη Ντηνιακό με γνώμονα την ανάπτυξη του Χαϊδαρίου, την νοικοκυροσύνη και την πρόοδό του. Να μας δώσουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε το έργο μας.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας εγγυάται ότι το Χαϊδάρι θα πάει μπροστά. Δίπλα στον άνθρωπο και στα προβλήματά του. Με προτεραιότητα στην καθημερινότητα και στην εξασφάλιση πόρων χρηματοδότησης που μένουν στο Χαϊδάρι.    

Όλοι μαζί λοιπόν ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μην γυρίσει το Χαϊδάρι πίσω. Να μην επιστρέψει στις κομματικές εξαρτήσεις του ΚΚΕ που δεν υπηρετούν τις ανάγκες των δημοτών.

Το Χαϊδάρι είναι πολύ ψηλά στις καρδιές μας για να το προσγειώσουμε απότομα.
Σταθερά μπροστά με εσάς  για το Χαϊδάρι που αγαπάμε.

Παρόμοια Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Σας φάγαμε στην μάπα, δεν κάνατε απολύτως τίποτα, κάνατε σημαία ότι δεν έχετε λεφτά, όπου και αν πηγαίνατε σας έδιωχναν με κλωτσιές και τώρα ζητάτε από εμάς την ψήφο μας. Εσείς που για να σας βρούμε έπρεπε να έχουμε μπάρμπα τον δήμαρχο. Δήμο που θα έπρεπε να είναι στολίδι τον παρατησατε και εσείς στην μοίρα του..Και μόνο που φάγατε σφαλιάρα από πρώην δήμαρχο που δεν έκανε καν προεκλογική εκστρατεία αυτό και μόνο θα έπρεπε να σας στείλει μήνυμα. Προφανώς και δεν το πήρατε ακόμη ολοκληρωμένο και θα το πάρετε την Κυριακή.. Γιατί και το 31% ήταν μόλις 800 ψήφοι από το 27% και αυτό το ξέρετε πολύ καλά..

  2. Και για το LNG ούτε κουβέντα φυσικά. Δηλαδή να μας υποβαθμισετε τελείως.. τέτοια “αγάπη” από πολιτικάντηδες σαν και του λόγου σας να μας περισσεύει..
    ΥΓ Δεν ψήφισα Σελεκο, όμως για να μην ξαναβγειτε εσείς θα ψηφίσουμε
    ΥΓ2 Έλεος ποια με τα κομματικά στους δήμους. Δήμαρχο ψηφίζουμε και όχι κόμμα. Την γειτονιά μας κοιτάμε όχι την ιδεολογία του.
    ΥΓ3 Αυτά τα σίδερα γύρω από το Παλατάκι θα τα βγάλετε ποτέ; Αν γιατί είναι γνωστό το Χαϊδάρι είναι το Παλατάκι και φροντισατε να το κρύψετε να μην φαίνεται και αυτό..

  3. Μιλάνε οι πιο αλαζονικοι τύποι που έχουν εμφανιστεί ποτέ στον δήμο.Με ύφος χιλίων καρδιναλιων σε κοιτάζουν αφ’ υψηλού.Την ώρα που ο πολίτης λέει τα προβλήματα του ο δήμαρχος (Βασιλιάς) παίζει με το κινητό του.Περα από κάνα δυο άτομα εκεί μέσα , οι υπόλοιποι είναι σκουπίδια.

  4. Φοβάστε γιατί κινδυνεύετε από μια προηγούμενη δημοτική αρχή που, κατά τα λεγόμενά σας, ήταν αποτυχημένη. Εάν αισθανοσασταν σίγουροι για την αξία και το έργο σας, δε θα είχατε τόση ανησυχία. Αλλά φαίνεται πως λάβατε το μήνυμα το -10% μετά από μια “επιτυχημένη” θητεία. Κοιτάξτε τους όμορους Δήμους για ν’ αντιληφθείτε πώ ςεπιβραβεύουν οι δημότες τις αποτελεσματικότητα διοικήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button