ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τσιμουδιά για το “πανηγύρι με τα ράτζα” στο “Αττικόν”

Στα “κάγκελα” βρίσκονται οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου “Αττικόν” για τα ράτζα και τον συνωστισμό στους διαδρόμους των κλινικών. Το φαινόμενο επανήλθε με ένταση και στην τελευταία εφημερία, ενώ τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα έχουν πάρει και πάλι την ανιούσα, ωστόσο ούτε ο φόβος της πανδημίας στάθηκε ικανός να φέρει προ των ευθυνών τους τις αρχές αυτού του τόπου.

Σε ανακοίνωση με τίτλο “Απαγόρευσαν τα πανηγύρια…” το Σωματείο Εργαζομένων μιλάει για “πανηγύρι με τα ράτζα”, για το οποίο όμως δεν ακούγεται τσιμουδιά από τους αρμόδιους: “Συνεχίζεται η συνωμοσία σιωπής από την κυβέρνηση, τους Διοικητές, τους υπεύθυνους Ιατρικής και Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, τους ειδικούς”.

Πιο συγκεκριμένα, στη χτεσινή εφημερία του “Αττικού” μετρήθηκαν πάνω από 60 ράντζα, με τον συνακόλουθο συνωστισμό ασθενών, συνοδών, γιατρών, νοσηλευτών στους διαδρόμους. Έτσι για “υγειονομική βόμβα” μιλούν για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι, όμως… “δε βαριέσαι… Κανένας λόγος ανησυχίας! Παρά τις εμπεριστατωμένες προτάσεις των εργαζομένων, 10 χρόνια τάζουν ότι θα λύσουν το πρόβλημα. Ούτε ο κορωνοϊός δεν στάθηκε ικανός να δαμάσει τις ψεύτικες υποσχέσεις τους. Τα συμφέροντα νικούν την κοινή λογική. Η δημόσια υγεία και ο ταλαίπωρος ασθενής πάλι στο εδώλιο.”

Για του λόγου το αληθές, οι φωτογραφίες από την εν λόγω εφημερία.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button