Τρύπα ανωνύμου προς Αγία Μαρίνα

Χαϊδάρι Σήμερα
Από Χαϊδάρι Σήμερα - Τοπικός Τύπος
1 Λεπτά Ανάγνωσης

Η Συνταγματάρχου Γιαννούλη είναι δρόμος που χρησιμοποιείται πολύ για την πρόσβαση του νότιου Χαϊδαρίου στην Αγία Μαρίνα -χώρια οι τοπικές μετακινήσεις της Αστυθέας. Στο πιο στενό σημείο της λοιπόν, κάποιος “φορέας” άνοιξε μια τρύπα και την παράτησε.

Το σημείο βρίσκεται στη συμβολή με τη Στυλίδος. Η τομή στο δρόμο έγινε περίπου 10 ημέρες πριν. Όπως γίνεται συνήθως, άφησαν τα χώματα γύρω γύρω, έβαλαν μια ψευτοσήμανση και αποχώρησαν για να γυρίσουν όποτε θέλουν να τελειώσουν και να κάνουν μια ψετοεπισκευή του οδοστρώματος.

Στο μεταξύ είναι δύσκολη η κυκλοφορία στην περιοχή, αλλά υπάρχει και κίνδυνος. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν υπάρχει καμία πινακίδα για να δείχνει ποιος σκάβει και για λογαριασμό ποιανού. Ίσως είναι του ΟΤΕ μας είπαν από τη γειτονιά, αλλά όρκο δεν παίρνουν. Το έχουμε δει πολλές φορές από τους οργανισμούς κοινής ωφέλειας: Προκλητική ασυδοσία και “όπως μάς βολεύει”. Μετά κάνουν μια Κατά τα άλλα τους ιδιωτικοποιήσαμε για να ξεφορτωθούμε τα κουσούρια του Δημοσίου.

Τρύπα ανωνύμου προς Αγία Μαρίνα 3
Μοιραστείτε το άρθρο:
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *