ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η Τροχαία άρχισε την αφαίρεση πινακίδων στην πόλη μας

“Σφίγγουν τα λουριά” για το παράνομο παρκάρισμα στο Χαϊδάρι. Η Τροχαία άρχισε να εφαρμόζει και την αφαίρεση πινακίδων, ενώ συνεχίζει το μοίρασμα κλήσεων για τον ίδιο λόγο.

Τα ροζ χαρτάκια που έχουν τοποθετηθεί το τελευταίο διάστημα στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων, είναι πολλά. Όμως η Τροχαία πήγε ένα βήμα παραπέρα και την Πέμπτη (26/10)  οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ταυτόχρονο “ξήλωμα” πινακίδων, στο Δάσος. Όπως έχει φανεί στα τελευταία δημοσιεύματά μας η κοινή γνώμη της πόλης είναι θετική στον πιο αυστηρό έλεγχο του παράνομου παρκαρίσματος και μάλιστα υπήρξαν και προτροπές από πολίτες για αφαίρεση πινακίδων, πολιτική που ακολουθεί η Τροχαία στο κέντρο της Αθήνας.

Η ώρα ήταν περίπου 10 το πρωί, όταν δύο περιπολικά σταμάτησαν στην άνοδο της οδού Γεωργίου Παπανδρέου. Με τους ήχους των σειρήνων προειδοποίησαν τους κατόχους των αυτοκινήτων να τα απομακρύνουν. Όμως μόνο δυο-τρεις μόνο οδηγοί ανταποκρίθηκαν και βιαστικά πήραν τα αυτοκίνητά τους. 

Οι αστυνομικοί έβγαλαν από τις τσέπες τους τα μπλοκ των κλήσεων και άρχισαν να γράφουν. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Αφαίρεσαν από τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα τις πινακίδες.

Η Τροχαία άρχισε την αφαίρεση πινακίδων στην πόλη μας 2Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ η ποινή που προβλέπεται για παρκάρισμα σε σημείο που υπάρχει το σήμα Ρ-40 (απαγορεύει τη στάση και τη στάθμευση) είναι 20 μέρες αφαίρεση πινακίδων και χρηματικό πρόστιμο 80 ευρώ. Επιπλέον η Αστυνομία έχει το δικαίωμα να απομακρύνει το όχημα με γερανό, αν βρίσκεται σε σημείο που εμποδίζει την κυκλοφορία.

Το Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου και η Τροχαία δηλώνουν διατεθειμένοι να “κυνηγήσουν” το παρκάρισμα σε κεντρικούς δρόμους (πχ Καραϊσκάκη, Γ. Παπανδρέου), σε πεζοδρόμους, αλλά και διαβάσεις ΑμΕΑ.   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

«Τροχαία, δώσε πόνο». Θύελλα σχολίων στο δημοσίευμά μας για τις κλήσεις που μοίρασε η Αστυνομία

«Η Αστυνομία υπόσχεται «βροχή» κλήσεων για παράνομο παρκάρισμα στο Χαϊδάρι» 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button