Το ζεστό κρασί του νέου resto bar στο Δάσος Χαϊδαρίου έγινε viral

Καθώς οι θερμοκρασίες πέφτουν και οι χειμωνιάτικες ημέρες γίνονται πιο αισθητές, το ζεστό κρασί αναδεικνύεται ως μια αγαπημένη επιλογή για πολλούς, ακόμα και στην Ελλάδα.

Το ζεστό κρασί ή αλλιώς “mulled wine”, παραδοσιακό ποτό του ευρωπαϊκού βορρά, συνδυάζει την θερμότητα με την αρωματική απόλαυση, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
Στο νέο cozy resto bar του Δάσους Χαϊδαρίου δημιουργείται ένα ποτό που έχει κερδίσει τις καρδιές των επισκεπτών. Ο ταλαντούχος μπάρτεντερ του “La Loconda” παρουσιάζει μια εκδοχή του ζεστού κρασιού που ενσωματώνει βαθύ άρωμα και γεύση. “Τα μυστικό είναι τα καλά υλικά”, μας λέει. Χρησιμοποιεί ως βάση το καλό αγιωργίτικο κόκκινο κρασί του οινοποιείου Λαντίδη από τη Νεμέα και το εμπλουτίζει με τα απαραίτητα αρωματικά μπαχαρικά όπως κανέλα, γαρίφαλο, πορτοκάλι, καθώς και με άλλα υλικά που προσθέτουν ιδιαίτερη γεύση.
Έχοντας δοκιμάσει διαφόρων ειδών παραλλαγές, το ζεστό κρασί που σερβίρεται στο brandnew μαγαζί του Δάσους, ξεχωρίζει για τη γεύση του, αναδεικνύοντας τη χειροποίητη προετοιμασία και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Το προτιμούν πολλοί σαν ποτό στην έξοδό τους και έχει γίνει viral. Το προτείνω κι εγώ, αν αναζητάς μια ζεστή αλκοολούχα απόλαυση με προσωπικότητα και μαθαίνω ότι θα είναι διαθέσιμο όλο το χειμώνα.

“La Loconda” Γ. Παπανδρέου 60 στο Δάσος Χαϊδαρίου.