ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

“Το να αφήνεται μια περιοχή στην τύχη της είναι εγκληματικό”

Μία ακόμη δραματική έκκληση πολίτη για καθαρισμό της Εθνικής Οδού μεταξύ Δαφνίου – Σκαραμαγκά, τμήμα που διέρχεται μέσα από δάσος, αλλά είναι γεμάτο σκουπίδια. Ο κ. Ανδρέας Πατριαρχέας γράφει σε επιστολή του στην εφημερίδα μας:

Επικίνδυνη κατάσταση από σκουπίδια στη Λεωφόρο Σχιστού και Λεωφόρο Αθηνων

Η συγκεκριμένη παρατήρηση και καταγγελία έρχεται μετά από προσωπική εμπειρία στους συγκεκριμένους δρόμους.

Κάτοικος Δυτικών προαστίων για δεκαετίες, παρόμοια κατάσταση δεν ενθυμούμαι να έχω ξαναδεί.
Ειδικά την περίοδο που διανύουμε, με τους υψηλούς κινδύνους πυρκαγιάς, με τις φωτιές να έχουν αγγίξει πλέον τις γειτονιές μας (Δαφνί, Θήβα κτλ.), το να αφήνεται μια περιοχή στην τύχη της είναι εγκληματικό.

Η κυβέρνηση μιλάει για τις ευθύνες της Περιφέρειας, η Περιφέρεια για τις ευθύνες των Δήμων και πάει έπειτα αμφίδρομα, με μόνο αποτέλεσμα την αναποτελεσματικότητα.

Σας κάνω έκκληση να κάνετε μία επιτόπια έρευνα κατα μήκος όλης την Λεωφόρου Σχιστού και Λεωφόρο Αθηνών (από το Δαφνί μέχρι τον Σκαραμαγκά)  για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι την κατάσταση που αναφέρω.

Σκουπίδια και μπάζα καθ’ όλο το μήκος των δρόμων!
Αυτό που θα δείτε θα είναι εγκληματικό.

Καταλαβαίνω την ευθύνη των δημοτών και πολιτών αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνουμε αυστηροί με τις ευθύνες των Δήμων και της Περιφέρειας.

Πρέπει να δημοσιεύουμε τις ελλείψεις τους, τις παραβλέψεις τους, τις ευθύνες τους πριν αναγκαστούμε να το κάνουμε κατόπιν εορτής σε περίπτωση καταστροφής.

Παρατήρηση:
Προσπάθησα να βρω κάποια κυβερνητική πλατφόρμα στο διαδίκτυο ώστε να κάνω και επίσημη καταγγελία αλλά η αναζήτηση μου δεν είχε αποτέλεσμα.
Εάν γνωρίζετε κάτι, θα εκτιμούσα εάν με ενημερώνατε.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button