ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Το MG TRAVEL εκπληρώνει τις προσδοκίες σας εδώ και 60 χρόνια

Το MG Travel είναι από τα παλαιότερα και πιο αξιόπιστα γραφεία μεταφορών και γενικού τουρισμού στην Αθήνα. Από το 1960, έτος ίδρυσης της αρχικής εταιρείας, έως σήμερα, παρέχei ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών και ταξιδιών υψηλών προδιαγραφών σε ιδιώτες και εταιρείες.

Kύρια δραστηριότητα του γραφείου μας είναι η  εκμίσθωση τουριστικών λεωφορείων για μεταφορές.

Μεταφορά μαθητών / σχολικές εκδρομές
Επί σειρά ετών, το γραφείο πρωταγωνιστεί στον χώρο της εκπαίδευσης, μεταφέροντας καθημερινά εκατοντάδες μαθητές από και προς τα σχολεία της Αττικής. Ταυτόχρονα, αναλαμβάνει τις μετακινήσεις για τις ημερήσιες και πολυήμερες σχολικές εκδρομές, με συνέπεια και υπευθυνότητα και βάσει των αναγκών του κάθε σχολείου.

Μεταφορά αθλητικών ομάδων / ομίλων
Η ασφαλής μεταφορά αθλητικών ομάδων απαιτεί μεθοδικότητα, συνέπεια και διακριτικότητα. Για τους λόγους αυτούς, το γραφείο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων αθλητικών ομίλων της χώρας, που μας προτιμούν για τις μεταφορές τους  στο γήπεδο και σε άλλους  χώρους.

Μεταφορά συλλόγων
Χάρη στην πολυετή εμπειρία των οδηγών του και στα πλήρως εξοπλισμένα λεωφορεία του, μπορεί να εγγυηθεί  την ευχάριστη μετακίνηση των μελών του συλλόγου σας, συμβάλλοντας  στη  δημιουργία των καλύτερων αναμνήσεων από τα ταξίδια και τις εκδηλώσεις σας.

Μεταφορά ΚΑΠΗ
Τα τουριστικά λεωφορεία του στόλου του διαθέτουν άνετους χώρους και πολυτελή καθίσματα, ειδικά σχεδιασμένα για να διευκολύνουν επιβάτες όλων των ηλικιών. Εξειδικευμένοι οδηγοί και συνοδοί παρέχουν την ανάλογη προσοχή για την ασφαλή και ευχάριστη μετακίνηση όλων των επιβατών.

MG Travel

Στρ. Καραϊσκάκη 107 (Παλατάκι) – Χαϊδάρι
Τηλέφωνο: 210 5324850, 210 5324384
Fax: 210 5324285
Email: [email protected]

Μεταφορά προσωπικού (εταιρειών)
To γραφείο αναλαμβάνει τη μεταφορά προσωπικού εταιρειών και οργανισμών. Μέσα στα πενήντα και πλέον χρόνια παρουσίας τους στον χώρο των μεταφορών, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και μας εμπιστεύονται για την έγκαιρη και άνετη προσέλευση του προσωπικού στο χώρο εργασίας.

Μεταφορά από και προς Αεροδρόμιο /Λιμάνι /Σταθμό Τρένων
Το γραφείο παρέχει υπηρεσίες σε ξενοδοχεία, μεταφέροντας επιβάτες από και προς το αεροδρόμιο, το λιμάνι και το σιδηροδρομικό σταθμό, όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Μεταφορά σε κοινωνικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ
Εξασφαλίζουν τη δυνατότητα ομαδικής μεταφοράς επιβατών σε ποικίλες κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα: γάμους, βαπτίσεις, συνέδρια, φεστιβάλ, συναυλίες κ.ά.

Έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για Ελλάδα και εξωτερικό

Στo ΜG Travel μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και με ασφάλεια αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με ένα απλό τηλεφώνημα ή μια επίσκεψη στα γραφεία, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών, τα δρομολόγια των πλοίων, τη διαθεσιμότητα των θέσεων, τις προσφορές, τις τιμές, καθώς και να κρατήσετε ή να εκδώσετε άμεσα τα εισιτήριά σας.

Ως ένα από τα λίγα γραφεία στην Ελλάδα με συνεχή πιστοποίηση από την IATA (Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών) και χάρη στη μακρόχρονη συνεργασία μας με όλες τις ελληνικές ακτοπλοϊκές εταιρείες, μπορούν να εγγυηθούμε την ασφάλεια των κρατήσεών σας, και να σας προσφέρουν ξέγνοιαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Το MG TRAVEL εκπληρώνει τις προσδοκίες σας εδώ και 60 χρόνια 1

Κρουαζιέρες

Στο γραφείο, μπορείτε επίσης να πάρετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για ονειρεμένες κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο, και να βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει για το επόμενό σας ταξίδι.

Αεροπορικά εισιτήρια όλων των εταιρειών

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button