ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το ΑΤ Χαϊδαρίου σε επαγρύπνηση

Η κορύφωση του κύματος των διακοπών τον Δεκαπενταύγουστο κάνει κάπως… απόκοσμο το Χαϊδάρι. Ακόμη και όσοι είχαν πάρει νωρίτερα την άδειά τους εκμεταλλεύονται τις μέρες αυτές για μερικές επιπλέον βουτιές, ενώ είναι η περίοδος που οι επαγγελματίες προτιμούν να κλείσουν τα καταστήματά τους για να ξεκουραστούν και αυτοί.

Οι δρόμοι αδειάζουν Τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν στους δρόμους είναι λιγοστά και γενικότερα η κίνηση ήταν σαφώς μειωμένη, όλες τις ώρες της ημέρας. Η “ερημιά” άλλους γοητεύει, μια και συνοδεύεται από μοναδική αίσθηση γαλήνης στην πόλη, ενώ άλλους… τους φοβίζει.

Το ΑΤ Χαϊδαρίου σε επαγρύπνηση

Όπως είναι φυσικό, το ότι ολόκληρες γειτονιές είναι σχεδόν ακατοίκητες επί μέρες, προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν παραβατικοί, κυρίως σε διαρρήξεις σπιτιών και καταστημάτων. Το αστυνομικό δελτίο των ημερών, που διαβάσατε στο “Χαϊδάρι Σήμερα”, δείχνει το πρόβλημα.

Όμως το Α.Τ. Χαϊδαρίου δεν ξεκουράζεται ποτέ. Παρά τις ελλείψεις σε μέσα και προσωπικό, κατά τις μέρες αυτές της έξαρσης των καλοκαιρινών αδειών, σε καθημερινή βάση και σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου, δύο περιπολικά του Α.Τ. Χαϊδαρίου με αναμμένους τους περιστρεφόμενους φάρους, διέρχονται από κάθε σημείο της πόλης, πρωί-βράδυ. Σκοπό τους έχουν την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος. Ταυτόχρονα σε αυτή την αποστολή συνδράμουν ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Όμως το έργο τους δεν σταματάει εκεί, αφού οι άνδρες του Α.Τ. Χαϊδαρίου έχουν αναλάβει και ρόλο πυροφύλακα. Ανάμεσα στις πολλές εντολές που έχουν λάβει είναι να επιτηρούν κάθε δασική έκταση της πόλης, με στόχο την αποτροπή από κάθε κίνδυνο πυρκαγιάς.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button