ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το 2018 έφερε το Α.Τ. Χαϊδαρίου στις κορυφαίες θέσεις στη χώρα!

Άλλη μία διάκριση απέσπασαν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χαϊδαρίου, αυτή τη φορά σε πανελλαδικό επίπεδο. Στον ετήσιο «απολογισμό» της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκε στις κορυφαίες θέσεις σε επιτυχίες και συλλήψεις μεταξύ όλων των αστυνομικών τμημάτων της χώρας.

Η είδηση δεν αιφνιδιάζει, καθώς ήδη το “Χαϊδάρι Σήμερα” έχει δημοσιεύσει μηνιαίους απολογισμούς που αναδεικνύουν τις επιδόσεις αυτές. Ανάλογες επιτυχίες έχει να επιδείξει και το Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου. Ως “μυστικό” της δουλειάς που γίνεται στο Χαϊδάρι οι άνδρες του Α.Τ. θεωρούν το πνεύμα ομάδας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους. 

Ετήσιος απολογισμός δράσης

Τη χρονιά που μας πέρασε στο Α.Τ Χαϊδαρίου «φιλοξενήθηκαν» συνολικά για διάφορα ποινικά αδικήματα, 318 κρατούμενοι. Συγκεκριμένα συνελήφθηκαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα:

  • 12 άτομα για κλοπές
  • 6 για ληστείες
  • 19 για παράβαση του νόμου περί όπλων
  •  49 για κατοχή διάφορων ναρκωτικών ουσιών
  • 91 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών
  • 119 για διάφορες παραβάσεις του Ποινικού Κώδικα όπως περί απάτης, ενδοοικογενειακής βίας, μη καταβολή διατροφών, σωματικές βλάβες, εξυβρίσεις, απασχόληση παράνομων αποκλειστικών νοσοκόμων και παράνομων οικοδομικών εργασιών.
  • Συνελήφθησαν 22 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
  • Παράλληλα, παρότι δεν είναι στην κύρια αρμοδιότητά τους, άνδρες του Α.Τ Χαϊδαρίου έκοψαν συνολικά τη χρονιά που μας πέρασε 1.484 κλήσεις σε ιδιοκτήτες και οδηγούς οχημάτων για διάφορες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της πόλης μας. Οι έλεγχοι αναμένεται να συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό και την νέα χρονιά που διανύουμε.
Το 2018 έφερε το Α.Τ. Χαϊδαρίου στις κορυφαίες θέσεις στη χώρα! 3
Φωτό αρχείου. Πρώτος από αριστερά ο μέχρι πρότινος υποδιοικητής του Α.Τ Χαΐδαρίου και σήμερα διοικητής του Α.Τ. Αγίας Βαρβάρας, Γιάννης Πάρνος.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button