ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Της πλατείας το κάγκελο…

Η διοίκηση του Δήμου επανήλθε με νέα ανακοίνωση για το περιστατικό μετατροπής της Πλατείας Ηρώων σε πάρκινγκ το μεσημέρι της Κυριακής 11/2. Κατηγορεί τον πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Ντηνιακό ότι επί της θητείας του αφαιρέθηκαν τα κάγκελα που εμπόδιζαν την πρόσβαση των οχημάτων στην Πλατεία Ηρώων. Επίσης αφαιρέθηκαν τα κάγκελα που οριοθετούσαν τα τραπεζοκαθίσματα στον πεζόδρομο της Καραϊσκάκη.

Η νέα ανακοίνωση του Δήμου Χαϊδαρίου:

Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης για την απομάκρυνση των παρανόμως σταθμευμένων οχημάτων στην Πλατεία Ηρώων, η Δημοτική Αρχή του Χαϊδαρίου υπενθυμίζει πως στην συγκεκριμένη πλατεία είχαν τοποθετηθεί κάγκελα προκειμένου να μην παρκάρουν οχήματα.

Κάγκελα είχαν τοποθετηθεί και στον πεζόδρομο της Στρατάρχου Καραϊσκάκη, προκειμένου να οριοθετηθούν τα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων στον πεζόδρομο.

Τα κάγκελα αυτά όμως τα αφαίρεσε ο κ. Βαγγέλης Ντηνιακός όσο ήταν Δήμαρχος Χαϊδαρίου, με αποτέλεσμα να υπάρχει το σημερινό πρόβλημα, το οποίο έχει δημιουργηθεί πολλές φορές στο παρελθόν και κατά τη διάρκεια της δικής του θητείας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:
Σάλος για την Πλατεία Ηρώων

Η Δημοτική Αρχή καλεί τον κ. Ντηνιακό αντί να κουνά το δάχτυλο και να ρίχνει ευθύνες στην νέα διοίκηση του Δήμου, να κάνει την αυτοκριτική του και να αναλάβει ευθύνες γι’ αυτή την κατάσταση.

Η Δημοτική Αρχή επίσης τονίζει πως η πλατεία και ο πεζόδρομος είναι για να τον χαίρονται ελεύθερα και χωρίς κίνδυνο οι κάτοικοι και τα παιδιά, και ξεκαθαρίζει πως θα δράσει σε αυτή την κατεύθυνση το επόμενο διάστημα και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η επερχόμενη τοποθέτηση κάγκελων στην Πλατεία Ηρώων, προκειμένου να μην παρκάρουν οχήματα.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button