ΔΗΜΟΤΙΚΑΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι συμβαίνει στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου- Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο, μετά από ερώτηση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Βασίλης Καρατζαφέρης.

Βασίλης Καρατζαφέρης

Αφορμή στάθηκε επιστολή που έστειλε στο «Χαϊδάρι Σήμερα» ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, κ. Μιλτιάδης Κυριακάκης. Σε αυτή έκανε λόγο για προβληματικό φωτισμό και για επικίνδυνα παγκάκια που υπάρχουν στο προαύλιο.  «Τι γίνεται με το φωτισμό; Θα βρεθεί λύση στο ζήτημα;», ρώτησε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Χαϊδάρι ξανά” στη συνεδρίαση της 3ης Απριλίου.

Ν. Καραγιάννης: «Εμείς τον καλέσαμε σε συνάντηση, εκείνος έστειλε επιστολή»

Χαϊδάρι Σήμερα "Τριλογία Πολιτισμού" στο Παλατάκι, με την ανάπτυξη τριών Μουσείων 8
Νίκος Καραγιάννης

Απαντώντας ο αντιδήμαρχος Νίκος Καραγιάννης θεώρησε πως ένας σύλλογος γονέων έχει δικαίωμα να βάζει θέματα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου και η δημοτική αρχή πρέπει να τα λαμβάνει υπόψη της. Όμως είναι αδιανόητο να στέλνεται αυτή η επιστολή, χωρίς να έχει προηγηθεί έγγραφο προς την αντίστοιχη υπηρεσία του Δήμου. Και μάλιστα για θέματα που έχει παρέμβει δεκάδες φορές, όπως είπε.

Υποστήριξε ακόμα πως ο συγκεκριμένος πρόεδρος του συλλόγου, δεν πήρε έγκριση από το υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για να στείλει την επιστολή στο «Χαϊδάρι Σήμερα». Χαρακτήρισε το γεγονός αδιανόητο, αφού ενώ τον έχει καλέσει η δημοτική αρχή να συναντηθεί μαζί της, εκείνος να στέλνει επιστολή στην εφημερίδα. Συνεχίζοντας υποστήριξε, πως η τεχνική υπηρεσία του Δήμου έχει βάψει δεκάδες φόρες το σχολείο ακόμα και νύχτα, όταν κάποιοι έγραψαν στους τοίχους του ναζιστικά συνθήματα.

Ο κ. Καραγιάννης τόνισε πως ο φωτισμός και το βάψιμο έχει να κάνει με την καταστροφή του σχολείου αφού είναι στο κέντρο της πόλης. Το βράδυ συγκεντρώνονται πολλοί εξωσχολικοί και κάποιες φορές ακόμα και παραβατικοί. Για αυτό το λόγο η δημοτική αρχή δεν έχει επιλέξει τυχαία να γίνονται εκεί αθλητικές δραστηριότητες. Αλλά και να λειτουργεί εκεί το κοινωνικό φροντιστήριο, με σκοπό να αποφεύγονται οι ζημιές. «Ο φωτισμός έχει αλλαχτεί για να μπορεί να φωτίζεται και τη νύχτα”, ολοκλήρωσε ο κ. Καραγιάννης.

Σχετικό δημοσίευμα

“Νυκτερινοί βανδαλισμοί στο γυμνάσιό μας”

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button