ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Νυκτερινοί βανδαλισμοί στο γυμνάσιό μας”

Ο κ. Μιλτιάδης Κυριακάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου γράφει για προβλήματα του σχολείου. Αναφέρεται σε νυκτερινούς βανδαλισμούς και προβλήματα στο προαύλιο, που εγκυμονούν κινδύνους. 

Σημειώνει:

Η γειτονιά του Ελαιώνα λόγω του ελλιπούς φωτισμού, αλλά και της απουσίας αστυνόμευσης της περιοχής, δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες, κατά τις βραδινές ώρες, ώστε το σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου να φιλοξενεί περιθωριακά άτομα, τα οποία βανδαλίζουν τους χώρους του σχολείου.

Η εικόνα του σχολικού συγκροτήματος είναι αποκαρδιωτική. Προκαλούν αλγεινή εντύπωση τα μισαλλόδοξα συνθήματα στους τοίχους, τα γκράφιτι, τα σκουπίδια και η εγκατάλειψη του πρασίνου. 

Η απαράδεκτη κατάσταση του προαύλιου χώρου μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς στους μαθητές. Υπάρχουν σπασμένα παγκάκια, κάγκελα με επικίνδυνες εσοχές. Αλλά και κομμένα συρματοπλέγματα, που πέρα από την επικινδυνότητά τους, επιτρέπουν την είσοδο τόσο εξωσχολικών ατόμων όσο και το συγχρωτισμό με τους μαθητές του 2ου Λυκείου.

Έχουμε ενημερώσει εγγράφως την Δημοτική Αρχή για την παραπάνω κατάσταση και αναμένουμε εκ μέρους της την  λήψη των απαραίτητων μέτρων, για την αποκατάσταση του σχολείου.

Μιλτιάδης Κυριακάκης,

Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου

Ενεργός Πολίτης

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button