ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Θοδωρής Σπηλιόπουλος: Ήρθε η ώρα για την τετραετία της ανασυγκρότησης της πόλης

Ο κόσμος ήταν πολύς και η “απαιτητική” Πλατεία Ηρώων γέμισε. Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος έκανε απόψε την τελευταία παρουσίαση του προγράμματος των “Πολιτών σε Δράση”, μίλησε για τετραετία ανασυγκρότησης, αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η αναφορά του στην “επόμενη μέρα” των εκλογών.

“Οι Πολίτες σε δράση έχουν μια ισχυρή παρουσία στο Χαϊδάρι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, μια ζωή ετοιμοπόλεμοι για το καλό της πόλης”, τόνισε, προκαλώντας το ζωηρό χειροκρότημα του ακροατηρίου. 

Θοδωρής Σπηλιόπουλος: Ήρθε η ώρα για την τετραετία της ανασυγκρότησης της πόλης 1

Ο Θ. Σπηλιόπουλος είπε ότι η πόλη έχει χάσει το βηματισμό της επί πολλά χρόνια. 8 χρόνια από μια δημοτική αρχή που ήθελε όλα να τα δώσει στους ιδιώτες (Δ. Μαραβέλιας) και άλλα 5 από μια διοίκηση η οποία το μόνο που έκανε ήταν να κατηγορεί άλλους (Μ. Σελέκος).

“Μερικοί μπέρδεψαν το 70% του β΄ γύρου των προηγούμενων εκλογών με την πολιτική αλαζονεία, την απόλυτη ιδεολογική και κομματική μονομέρεια” είπε. Ανέφερε ότι “δεν έκανε ούτε μία αίτηση στην Περιφέρεια για ένα έργο πνοής στην πόλη”. Σε ό,τι αφορά τον Βαγγέλη Ντηνιακό: “Υπενθυμίζω ότι το 1974 με το δημοψήφισμα ο ελληνικό λαός είπε όχι στη βασιλεία”.

Παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα ξεκινώντας από την πρόταση της αξιοποίησης της ακτής Σκαραμαγκά. Μάλιστα είπε ότι η δημοτική αρχή ούτε να την ακούσει δεν θέλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στο διά ταύτα τώρα. Πιστεύει με βεβαιότητα ότι οι Πολίτες σε Δράση θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή. Για την απλή αναλογική τόνισε πως η παράταξή του αγωνίστηκε γι’ αυτήν και είναι περήφανη που για πρώτη φορά ισχύει σε αυτές τις εκλογές. Προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω, δήλωσε πως οι Πολίτες σε Δράση, σε όποια θέση κι αν βρεθούν, είναι αποφασισμένοι να συνεργαστούν με βάση μία προγραμματική συμφωνία, στηριγμένη σε βασικούς άξονες πολιτικής για το Χαϊδάρι. “Έχουμε αποδείξει στην πολιτική μας διαδρομή, αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο ότι είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες όταν αυτές υπηρετούν το συμφέρον των δημοτών και το κοινωνικό σύνολο. Η θέση μας αυτή για τις συνεργασίες είναι σταθερή και δεν εξαρτάται από τη θέση μας και το ποσοστό μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές”, είπε συγκεκριμένα.

Θοδωρής Σπηλιόπουλος: Ήρθε η ώρα για την τετραετία της ανασυγκρότησης της πόλης 3

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button