ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Θηλυκή συμμορία με φαρδιά φουστάνια

Επτά νεαρές γυναίκες επισκέφτηκαν υποκατάστημα γερμανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο Χαϊδάρι. Έκαναν τα ψώνια τους, αλλά χωρίς να χρησιμοποιήσουν μετρητά ούτε και πιστωτική… Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης 26 Οκτωβρίου.  

Όλα έδειχναν νορμάλ, από τα ράφια έπαιρναν διάφορα προϊόντα, αλλά μερικά τα έκρυβαν μέσα στα ρούχα τους. Στη συνέχεια πήγαιναν προς την έξοδο, παρατούσαν το καροτσάκι και έβγαιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο υπεύθυνος ασφαλείας του υποκαταστήματος, αντιλήφτηκε τις πραγματικές του προθέσεις όταν η τελευταία προσπάθησε να περάσει έξω τα δικά της κλοπιμαία. Κάλεσε λοιπόν την Αστυνομία.

Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν και συνέλαβαν σε γειτονικούς δρόμους τέσσερις “μακρυχέρισσες”, ενώ άλλες τρεις αναζητούνται. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε από αστυνομικούς  κρυμμένο σε θάμνους και δέντρα, κοντά στο σούπερ μάρκετ. Οι τέσσερις συλληφθείσες είναι Ρομά από την Κόρινθο, ηλικίας 16, 20, 21 και 29 ετών. Μάλιστα οι τρεις τους βρίσκονται σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία με την κατηγορία της κλοπής. Να σημειωθεί πως όλες χαρακτηρίζονται από τις αστυνομικές αρχές  ως σεσημασμένες, αφού έχουν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες πράξεις.

Οι συλληφθείσες οδηγηθήκαν στον Εισαγγελέα.  

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button