ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

The immortals Xmas Camp για παιδιά. Μια φανταστική ιδέα!

Ένα χριστουγεννιάτικο, χειμερινό camp που απευθύνεται σε παιδιά που δεν θέλουν να μείνουν σπίτι στις γιορτές μόνα τους αλλά θέλουν να ακολουθήσουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα 2 εβδομάδων με ποικίλες δραστηριότητες.

Ο σύλλογος boxing “the immortals” ξέρει πολύ καλά από παιδιά και έχει χρόνια τώρα ανεπτυγμένα παιδικά τμήματα, την εμπειρία διοργάνωσης επιτυχημένων camp και μια θαυμάσια σχέση με τους μικρούς immortals, αγόρια και κορίτσια, που ξέρει να παρακινεί θετικά. Όλη η φιλοσοφία της ακαδημίας αλλά τα camp που διοργανώνουν λειτουργούν με προσανατολισμό την σωματική και ψυχική ενδυνάμωση των παιδιών, την αθλητική – πνευματική τους καλλιέργεια αλλά και την δημιουργία κοινωνικών δεσμών μεταξύ τους.

Το Xmas Camp “The Immortals Unboxing” είναι δομημένο ώστε να κρατά τις ισορροπίες που χρειάζονται τα παιδιά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. O προπονητής – υπεύθυνος του προγράμματος Μίλτος Καλυβάκης και η ομάδα του έχουν δουλέψει με πολύ αγάπη και κέφι για την δημιουργία του χειμερινού camp και περιλαμβάνει δραστηριότητες που σχετίζονται με τον αθλητισμό και την εκπαίδευση. Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με την πυγμαχία και σε κάθε περίπτωση θα είναι μια ιδανική συνθήκη για να γνωρίσουν αυτό το καταπληκτικό άθλημα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ακαδημία πυγμαχίας the immortals ασχολείται και με την θεραπευτική πυγμαχία δηλαδή ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα πυγμαχίας που λειτουργεί ως επιπλέον εργαλείο πρώιμης παρέμβασης στο εκάστοτε αναπτυξιακό στάδιο του παιδιού που χρήζει βελτίωσης.

Η αρχική ιδέα Xmas UnBoxing ήρθε σαν απάντηση στην αγωνία πολλών γονιών που ενώ τα παιδάκια τους είναι σε διακοπές, εκείνοι είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται και η φύλαξη από κάποιον τρίτο δεν είναι η επιθυμητή επιλογή.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά του δημοτικού ή και τις πρώτες τάξεις του γυμνασίου
Διάρκεια: 2 εβδομάδες, 27/12/2022 – 7/1/2023
Ώρες: 8:00π.μ. – 2:00μ.μ
Παρέχεται: Δεκατιανό γεύμα
Χώρος διεξαγωγής: Στην έδρα της ακαδημίας και εξωτερικούς χώρους εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν.

The immortals Xmas Camp για παιδιά. Μια φανταστική ιδέα! 3

Περισσότερες πληροφορίες:
Σχολή πυγμαχίας The Immortals
Σοφοκλέους 12 Χαϊδάρι
ΜίλτοςΚαλυβάκης+306909576733, [email protected]

facebook 
Ιnstagram


Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button