ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

The Immortals boxing academy: Μια ακαδημία πυγμαχίας που απευθύνεται σ΄εσένα!

Ακούς πυγμαχία ή μποξ και λες δεν είναι για μένα; Μήπως στην πραγματικότητα γνωρίζεις ελάχιστα για αυτό το δημοφιλές άθλημα;
Ξεκίνησα να επισκεφθώ την μοναδική ακαδημία πυγμαχίας που εδρεύει στην πόλη μας και έφυγα εντυπωσιασμένη από τους τομείς δράσης τής και τα γκρουπ στα οποία απευθύνεται.
Τελειώνοντας αυτό το άρθρο ίσως συνειδητοποιήσεις και εσύ μερικούς καλούς λόγους που κάνουν το μποξ “κόλλημα” για μικρούς, μεγάλους, γυναίκες, άνδρες και παιδιά!

Ο Μίλτος Καλυβάκης έμπειρος προπονητής και επικεφαλής του προπονητικού team της σχολής, με βαθιά αγάπη στο αντικείμενο και προσήλωση στους στόχους της ακαδημίας μας συστήνει τους “immortals” (αθάνατους):

Ακολουθώντας ένα πρόγραμμα προπόνησης για μποξέρ, εκτός από τα προφανή οφέλη της γυμναστικής θα έχεις σημαντικά έξτρα bonus: τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό από την φύση της προπόνησης και μεγαλύτερα κέρδη στη φυσική, πνευματική και ψυχολογική σου κατάσταση.

Οι «The Immortals – boxing academy» είναι ένας αθλητικός σύλλογος στο Χαϊδάρι που ασχολείται με την πυγμαχία. Στον χώρο μας παρέχονται υπηρεσίες εκμάθησης πυγμαχίας για όλες τις ηλικίες. Διαθέτουμε ολιγομελή τμήματα πυγμαχίας (παιδικό, γυναικείο, αρχαρίων, αγωνιστικό, κ.α), που εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς όπως:

– Αγωνιστική πυγμαχία, δηλαδή προετοιμασία των αθλητών όλων των ηλικιών με σκοπό την συμμετοχή τους σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

 – Πυγμαχία για γυναίκες, δηλαδή πρόγραμμα πυγμαχίας για την υποστήριξη των κακοποιημένων γυναικών, με το όνομα “Healing Hands Wear Boxing Gloves”, στη μάχη της κατάκτησης μιας νέας ζωής απελευθερωμένες από τραύματα και κακοποιητικές συμπεριφορές. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει σε συνεργασία μας με τον Δήμο Αθηναίων

.- Θεραπευτική πυγμαχία για παιδιά, δηλαδή προσαρμοσμένη προπόνηση πυγμαχίας για την ενίσχυση της αποκατάστασης των εκπαιδευτικών ή κινητικών δυσκολιών των παιδιών (ηλικίες από 5 και πάνω). Πρόκειται για εξατομικευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα πυγμαχίας το οποίο λειτουργεί ως ένα επιπλέον εργαλείο πρώιμης παρέμβασης στο εκάστοτε αναπτυξιακό στάδιο του παιδιού που χρήζει βελτίωσης.

– Πυγμαχία για παιδιά, σχεδιασμένες εβδομαδιαίες προπονήσεις για την εκμάθηση & αφομοίωση ενός αθλητικού υγιεινού τρόπου ζωής μέσω της πυγμαχίας. 

Η προπόνηση στις άνετες εγκαταστάσεις της σχολής και οι εξωτερικές προπονήσεις, συμπληρώνουν ιδανικά και χωρίς ρουτίνα τις συνθήκες εκγύμνασης.

Θα ακολουθήσουν αναλυτικά άρθρα για την θεραπευτική πυγμαχία και την πυγμαχία κακοποιημένων γυναικών. Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε με τον προπονητή κο Μίλτο Καλυβάκη τηλεφωνικά στο 6909576733. Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Οι προπονήσεις των “IMMORTALS” ξεκίνησαν και ιδού οι δυνατές προπονήσεις τους για κάθε ηλικία:

🥊 Το γυναικείο τμήμα θα πραγματοποιείται Δευτέρα,Τετάρτη, Παρασκευή στις 9-10πμ και Τρίτη, Πέμπτη στις 5-6μμ. Αφορά αποκλειστικά γυναίκες και στοχεύει στην πολύπλευρη βελτίωση και ενδυνάμωση της φυσικής αλλά και ψυχολογικής κατάστασης.

🥊 Τα πυγμαχάκια παραμένουν πιστοί στο καθιερωμένο ραντεβού Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 5-6μμ. Οι προπονήσεις αναβαθμίζονται και αποκτούν πιο μαχητικό χαρακτήρα σε συνδυασμό με τις επιδόσεις και τις προσδοκίες κάθε παιδιού.

🥊 Η ενασχόληση των εφήβων με το άθλημα επιτρέπει στον έφηβο να ανακαλύπτει τα συνεχώς μεταβαλλόμενα όρια του εαυτού του και του μαθαίνει να θέτει και να επιτυγχάνει τους στόχους του-καθημερινά 6-7μμ.

🥊 Το αγωνιστικό τμήμα αφορά αθλητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στους αγώνες που παίρνει μέρος ο σύλλογος-καθημερινά 7-8.30μμ.

🥊 Το τμήμα ενηλίκων είναι για όσους αγαπούν την πυγμαχία και θέλουν να γυμναστούν. Βασικός στόχος της προπόνησης είναι να προσφέρει περισσότερη ενέργεια, καλύτερη διάθεση και πιο διαυγή σκέψη-καθημερινά 8.30-9.30μμ.

🥊Υπάρχουν διαθέσιμα και personal μαθήματα

Εσύ ήξερες ότι:


– Στο μποξ πολλαπλασιάζονται στο σώμα το επίπεδο ανταπόκρισης ευλυγισίας, ισορροπίας, αντοχής, ταχύτητας και δύναμης.
– Το μποξ απαιτεί πολύ πιο έντονη εγκεφαλική ετοιμότητα συγκριτικά με μια τυπική ρουτίνα γυμναστηρίου και στρατηγική.
– Με το μποξ χτίζεις όχι μόνο σώμα αλλά και πρωτόγνωρη αυτοπεποίθηση, αυτοκυριαρχία και δεξιότητες.

Θυμήσου ακόμα: Οι immortals οργανώνουν και πολύ επιτυχημένα summer camps και ημερήσια σεμινάρια αυτοάμυνας!

Σχολή πυγμαχίας The Immortals
Σοφοκλέους 12 Χαϊδάρι
Μίλτος Καλυβάκης +30 690 9576733, k[email protected] https://www.facebook.com/theimmortalsgymgr
facebook: https://www.facebook.com/theimmortalsgymgr
Ιnstagram: the_immortals._ https://www.instagram.com/the_immortals._/

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button