ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τελική αναμέτρηση Ντηνιακού – Σελέκου και πάλι, αλλά με εντελώς διαφορετικούς όρους

Το δίδυμο Ντηνιακού – Σελέκου θα αναμετρηθεί και αυτή τη φορά για τη θέση του δημάρχου στο Χαϊδάρι, με εντελώς διαφορετική όμως αφετηρία από την προηγούμενη σύγκρουση του β΄ γύρου, τον Μάιο του 2019.

Τώρα η διαφορά που τους χωρίζει δεν είναι 15,63%, όπως τότε που έδινε αέρα σίγουρης νίκης στον Β. Ντηνιακό, αλλά μόνο 3,52%. Το πιο κρίσιμο είναι ότι η εκλογική τάση σηματοδοτείται από το γεγονός ότι το ποσοστό του νυν δημάρχου ψαλιδίστηκε άγρια κατά 10% (από 41,08 σε 31,11). Ενώ αντίθετα ο πρώην κατάφερε να αυξήσει το δικό του (από 25,43 σε 27,59%). Η θητεία Ντηνιακού είναι λοιπόν ο οδηγός των πολιτικών εξελίξεων.

Κατά τα άλλα, ο Άρης Πανόπουλος έμεινε με το “αχ”, μια και έφτασε ένα βήμα πριν από την πολυπόθητη δεύτερη θέση, αν και πριν από λίγους μήνες κανένας δεν πίστευε ότι θα φτάσει τόσο ψηλά.

Το θετικό είναι ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα μετέχουν 5 συνδυασμοί, αφού το όριο πέρασαν άνετα τόσο ο Αποστόλης Θεοφίλης όσο και οι Πολίτες σε Δράση με τον Βασίλη Τσίτσο.

Θα έχουμε την ευκαιρία με τη νέα μέρα να πούμε πολύ περισσότερα.

Τελική αναμέτρηση Ντηνιακού - Σελέκου και πάλι, αλλά με εντελώς διαφορετικούς όρους 3

Αποτελέσματα πρώτης Κυριακής, Μάιος 2019:

Τελική αναμέτρηση Ντηνιακού - Σελέκου και πάλι, αλλά με εντελώς διαφορετικούς όρους 5

Παρόμοια Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Καλό θα ήταν όποιος από τους δύο νικήσει ο ένας να γίνει πιο κοινωνικός (Ντηνιακός) ο άλλος πιο αποτελεσματικός κ να τους στρώσει στη δουλειά ( Σελέκος)

  2. Εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να βγει ο Ντηνιακος, προτιμάμε τον λιγότερο βλαβερό!!!!Γιατί όταν κάποιος παίρνε εξουσία στα χέρια, δείχνει και το άλλο του πρόσωπο και συνεβει με τους αιρετούς του Σελεκου, επί της θητείας του στο Δήμο μας…..τα σέβη μου στην εξουσία!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button