ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τάκης Διαμαντόπουλος: Η κυβέρνηση κατηγορεί τους προηγούμενους και η ίδια εγκληματεί και υποθηκεύει το μέλλον της χώρας. 

Δήλωση του Τάκη Διαμαντόπουλου, υποψήφιου βουλευτή με την Ένωση Κεντρώων στη Β΄ Αθήνας – Νότιος Τομέας:
Οικονομικός “Ζορμπάς” χτύπησε το Ελληνικό χρηματιστήριο και πολύ περισσότερο τις τράπεζες, που περνούν ημέρες 2010. Ξαναζούμε την ίδια ιστορία 8 χρόνια μετά. Αυτές οι εξελίξεις έχουν αφετηρία τις σκληρές αγορές που δεν κάνουν το χατήρι σε κανέναν και φυσικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ που σφυρίζει αδιάφορα και να προσπαθεί να ψελλίσει πως για ότι συμβαίνει στην οικονομία φταίνε οι προηγούμενοι.
Να συμφωνήσουμε ότι όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις έχουν μερίδιο ευθύνης, αλλά σήμερα στην εξουσία είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και αισίως κλείνει τετραετία. Όταν έλεγε το οικονομικό επιτελείο ότι δεν παίρνουμε πιστοληπτική γραμμή γιατί βγαίνουμε από τα μνημόνια, δεν γνώριζε ότι δεν μπορούμε, γιατί η οικονομία έχει δυστυχώς γυάλινα πόδια; Το καταλαβαίνει τώρα, που βλέπει τα επιτόκια δανεισμού να είναι πάνω από 4%.
Μια νέα ανακεφαλαιοποίηση θα ήταν πολύ επώδυνη για την οικονομία και την ίδια την κοινωνία. Προς το παρόν βλέπουμε παγωμένη την αγορά και τα ελληνικά νοικοκυριά να ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά, χωρίς να υπάρχει στο βάθος ανάκαμψη της οικονομίας μέσω της ανάπτυξης που είναι σε αναιμικά επίπεδα. Αν δεν χτυπηθεί η φοροδιαφυγή, δεν μειωθούν οι φόροι, δεν χρηματοδοτηθεί η εργασία και δεν μειωθεί δραστικά η γραφειοκρατία, προκοπή δεν θα δούμε στο άμεσο μέλλον.
Καλά το παίζει το παιχνίδι της επικοινωνίας η κυβέρνηση, αλλά με “ραβασάκια” από το Μαξίμου δεν γεμίζει ούτε η τσέπη, ούτε το στομάχι.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button