ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Τα ψέματα για το LNG στον Σκαραμαγκά τα είχαν για ψωμοτύρι”

του Άρη Πανόπουλου
επικεφαλής της παράταξης “Ώρα Χαϊδάρι”

Η προεκλογική περίοδος χαρακτηρίστηκε από πολύπλευρες επιθέσεις εναντίον μου, κάποιες από τις οποίες έγιναν με χονδροειδή ψέματα.

Ένα από αυτά ήταν ότι “στηρίζω το LNG στο Σκαραμαγκά”. Μάλιστα κάποιοι έφτασαν να πουν ότι “παίζω το παιχνίδι του Προκοπίου”.

Και όμως εγώ προσωπικά και η παράταξή μας “Ώρα Χαϊδάρι” είχαμε εκδώσει αμέσως ανακοίνωση κατά του εργοστασίου καύσης φυσικού αερίου στην περιοχή μας με τίτλο STOP στη δημιουργία σταθμού LNG στον Σκαραμαγκά! και είχαμε γυρίσει πόρτα πόρτα για να τη μοιράσουμε στην Αφαία και για να διαβεβαιώσουμε τους κατοίκους ότι είμαστε στο πλευρό τους.

Αυτή την πεντακάθαρη αγωνιστική θέση μας κάποιοι την μετέτρεψαν σε “υποστήριξη στο LNG”!

Πρόκειται αδίστακτα ψέματα, με σκοπό το εκλογικό όφελος. Δεν θέλησα να απαντήσω σε αυτό το αισχρό κατασκεύασμα όπως και σε άλλες αντίστοιχες τερατολογίες, γιατί το επίπεδο αυτό μου προκαλεί απέχθεια. Αλλά και διότι είναι σταθερή η προσήλωσή μου σε πολιτικό διάλογο για την πρόοδο της πόλης.

Αλλά για ποιο LNG μιλούν κάποιες παρατάξεις; Τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει πια στο Χαϊδάρι.

Ο ν. 5037/2023 που ψηφίστηκε στις 23 Μαρτίου 2023 από την Ελληνική Βουλή απαγορεύει οριστικά την ίδρυση νέων μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο στην ελληνική επικράτεια.

Όσα μου καταλογίζουν λοιπόν οι συκοφάντες μου είναι διπλά ψέματα.

Η πόλη μας έχει πολλά πραγματικά προβλήματα και σε αυτά θα επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον και την κριτική μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, πάντα με νηφαλιότητα και τεκμηρίωση.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button